Nem bízok magamban egyáltalán. Mit csináljak?
Olvasd el ezt a könyvet: L. Ron Hubbard: Önelemzés
Gyógyír lehet a problémádra.
Ennyiből nehéz megmondani, hogy mit csinálj. Nem venném a bátorságot, hogy így ismeretlenül megmondjam. Van nagyon sok útja, hogy az ember kiépítse, visszaszerezze az egészséges önbizalmat. A legfontosabb talán a hozzáállás. Hibáztál? Mindenkivel elő fordul. Fájdalmas lecke lehetett közűlük egy-kettő, de nézzük mit tanulsz belőle! Semmiképp se azt, hogy mostantól ne merj döntéseket hozni. Gondold végig a döntésed! Tényleg rosszul csináltad, vagy csak rosszul sült el? Ha rosszul csináltad, akkor mire nem figyeltél? Lényeg, hogy vondd le a tanulságot, és menj tovább.
sokat segít, ha belefogsz valami új dologba, ahol sikerélményed lehet. Egy új hobbi, egy új vállalkozás, elkezdhetsz sportolni. Kereshetsz új kapcsolatokat, elmehetsz nyilvános előadásokra vagy olyan klubokba, kocsmákba, szórakozóhelyekre, ahol még nem jártál. Lényeg, hogy valami gyökeres változást eszközölj, ami kimozdít a mostani állapotodból.
Persze, olvashatsz klassz könyveket, amelyek segíthetnek neked, Pl. Dale Carnegie: Sikerkalauz I-II. Segíthet ha olyan emberek közé mész, akiknek van önbizalmuk, és másoknak is segítenek felépülni. Ismerek ilyen embereket.
Csak pár ötlet, de remélem, tudtam segíteni.
Ameddig le nem zárod a múltadat addig nem fogsz tudni változtatni, hiszen a kisördög mindig ott lesz a füledbe,"na ez is el fogod szúrni, mint ezt... meg ezt...."
Pozitívan előre!!!
Köszi a válaszokat!Az a baj,hogy még kis dolgokban is állandóan elhamarkodott,rossz döntéseket hozok,mert folyton leblokkolok.pl vásárlásnál is.Megvettem egy csomó fölösleges kacatot,amit nem tudok használni semmire,pedig egy óráig gondolkoztam,meg kérdezgettem az eladókat is,de mégis elszúrtam.
Nem akarok több embert elveszíteni és még egyszer tönkretenni az életemet.Belevágok új dolgokba mindig,csak mindig úgy összezavarodik körülöttem minden,meg én is,hogy semmin nem tudok kiigazodni.
Lehet felnagyítasz pár dolgot amit más fel sem venne, és az igazi problémákkal nem tudsz mit kezdeni,ez a kettő végeredménye a döntésképtelenség.
Az eladóktól amúgy is a legszükségesebbeket épp elég megkérdezni, mert ha látják hogy bizonytalan vagy akkor pláne rábeszélnek a holmira, amire lehet semmi szükséged sincs, csakhogy legyen forgalmuk, sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!