Hogyan növelhetném az önbizalmamat? Miért nem bízok magamban?
Az élet semelyik területén nincs önbizalmam, de legfőképp a másik nemhez való közeledésben, mindig azt mondogatom magamban hogy miért pont én kellenék neki.Folyton kételkedek magamban.
21/F
Olyan ember nincs akinek nincsenek jó tulajdonságai, biztos vagyok benne, hogy neked is vannak sikerélményeid az életedben. Ezekre koncentrálj, lépésről lépésre.Tűz ki elérhető célokat magad elé. Egyre több lesz a sikerélményed és ez így észrevétlenül halad előre.
Olvass utána a neten is van sok ilyen oldal. Lényeg pozitív hozzáállás ne add fel!
Az előző voltam!
Túl sok kudarc élményed volt, ennek szokott oka lenni az önbizalomhiány.
Bizz magadba, kitartás sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi történt azóta? :)
amúgy én is ilyen vagyok,gondolom azért,mert a suliban csúfoltak...
már,ha valaki megdicsér,hogy pl jól nézek ki,rögtön sértésnek veszem,mert azt hiszem,csak iróniából mondja,és igazából úgy gondolja,ronda vagyok...
emiatt nem is merek közeledni úgy a fiúkhoz
bár ez ennyi idősen szerintem nem is baj,de így nem tudom,mi lesz velem később...
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!