Az mitől van, hogy ennyire nem bízok magamban pl ismerkedésnél?
Nagyon le tud törni, ha ninsenek körülöttem emberek, viszont nem szoktam beszélgetést kezdeményezni, és találkozást sem, de örülök ha elhivnak, talán mert igy nem az én felelősségem ha rosszul sül el.
Nem vagyok biztos magamban, pedig annyira nem volt még ilyen tapasztalatom, félek, ha valaki, akivel egyszer jól éreztem magam valahol, ha megint találkozom, és nem nyújtom a legjobb formám, akkor megutál, és elcsesztem a lehetőségem egy barátra. MEg mindig azon stresszelek hogy érdekeset meg vicceset mondjak, mikor olyan a hangulatom, mondjuk van olyan, ha van önbizalmam egy adott nap, akkor minden oké, de ez egyre kevesebbszer van...mitől lehet ez?
16/L
Én is így vagyok vele... :( De nekem sosincs önbizalommal teli napom... Nekem ezt az okozta, hogy általánosban voltak olyan személyek, akik szívóztak velem, és kigúnyoltak, és mindég olyan dolgot mondtak amitől zavarba jöttem... Mostanra pedig még barátkozni sem merek, mert attól félek, hogy ők is majd kigúnyolnak, mert nem voltam vicces meg ilyenek... Hidd el megértelek... Lehet, hogy neked is voltak a múltadban olyan emberek, akik ezt okozhatták... Remélem sikerülni fog túlesnem ezen, DE REMÉLEM NEKED IS!
U.I.: legyen melletted olyan személy, akivel el tudsz lazulni, és akkor menyjetek együtt haverkodni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!