Miért vagyok ennyire hülye? Miért nem bízok benne/magamban?
Hát most lehet olajat löttyintek a tűzre, de egy "álompasi" mellett érthető hogy féltékeny vagy, bizonyára a csávó ki van téve más csajok ostromának (ha tényleg álompasi)...
Én nem vagyok egy álom, mégis kezdeményeznek lányok nálam... Te is ismered a srácot, neked kell tudni mennyire megbízható, vagy csak mondja...
hm....nos,őszinte leszek.nem vagy hülye,és a féltékenységed nem alaptalan.Nem tudom,hány éves vagy,én 29/f és van némi élet-tapasztalatom az emberek megbízhatóságát illetően párkapcsolatban.férfikat is és nőket is beleértve...
Az álompasid könnyen megcsalhat,ez az igazság...Na de no pánik,ha meg is csal,egyáltalán nem biztos,hogy el is fog hagyni,ha tényleg hozzád vonzódik érzelmileg.a kóros féltékenységgel meg biztos,hogy egy más nő karjaiba fogod kergetni,amennyire tudod próbáld meg kezelni a féltékenységedet,és legyél higgadt.
Utolsó mondandóját kicsit átfogalmazva:
Ne zavarjon hogy esetleg félrekúr.... Amíg téged szeret.
:)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Egyébként Én 18/L ő 16/F...1.5 évvel vagyok idősebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!