Ha én eldöntöm magamban, hogy én mától igenis jó pasi leszek és úgy fogok viselkedni mint egy jó pasi, vagyis menő leszek, akkor a lányok is úgy fognak rám gondolni mint egy jó pasira?
A siker kezdete, hogy elhiszed, képes vagy rá. :)
Szóval, igen esélyes. Rengeteg múlik a hozzáálásson és azon, milyen véleménnyel vagy magadról.
Szerintem is a fejedben dől el .Ha valamit nagyon akarsz és hiszel benne sikerül.Mit értesza menő szó alatt.Mert mondjuk nekm nem tetszenek az olyan fiuk akik elvannak szálva maguktól hogy , hű de szépen néznek ki, persze köll hogy legyen önbizalmad.
Azt fogják gondolni a lányok amit látnak , ha kedvesen viselkedsz , jól nézöl ki , akkor biztos nem azt gondolják milyen bunkó vagy .
Ha elhiszed hogy az vagy akkor ez a külsődre is hatással lesz. :) Vagyis igen :)Pl nekem is mondják h amikor szomorú vagyok akkor nem vagyok szép... :)
Én jobban odamennék egy magabiztos pasihoz :) De azért bunkó ne legyél :)
A kisugárzás nagyon fontos! Nem kell állompasinak lenned, nézhetsz ki úgy, de ha semmi nincsen benned ami meg fog...
Magabiztosság, pozitív hozzá állás, jó duma, humor... ezekkel sokat el lehet érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!