Most akkor tényleg hülye vagyok? Agyilag gyenge?
Figyelt kérdés
most költöztem 1-2 éve nagyvárosból falura,be is illeszkedtem van sok ismerős régebbről is,járkálok is ide oda akár segíteni is,de mindig beleütközök egy olyan dologba amit nem tudok megoldani,pl kukoricagórézásnál (így nevezik a kukorica eltárolását) nem tudom hogy kell összerakni a gépet,még véletlenül se jövök rá hogy lehet legegyszerűbb módon pedig azt mondják ezt mindenki tudja de agyamban nem jövök rá :D röhögnek rajtam és úgy érzem magam mint egy buta városi de én ezt annak tudom be hogy életembe nem láttam még ilyent,ők hiába nem csinálták de már láttak ilyent amióta az eszüket tudják és azért tudnak olyan sok mindent amit én nem,vagy tényleg hülye vagyok?2011. nov. 11. 20:17
1/2 anonim válasza:
Senki nem úgy születik, hogy tud mindent.
Viszont gondolom te is tudsz olyat, amit ők nem.
2/2 anonim válasza:
Legközelebb kérdezd meg,hogy mit tart a kezében a szabadság szobor. Vsgy,hogy a közúti jelzőlámpa sárga jelzése után mi következik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!