Anyám komolyan ilyen hülye?
Nem veszi észre milyen szarul vagyok, hogy legszívesebben meghalnék. Még csak nem is szeret engem senki, és ez teljesen biztos.
Miért nem veszi észre ha sírok, ha nem vagyok jól? Egyáltalán ki az a szerencsétlen aki azt hiszi megfázásra algoflexet vesz be az ember? Mert nem azért vettem be mert meg vagyok fázva.
Az öcséim miért kivételezettek? Ha nekem kell pénz valamire akkor mindig csak azt a választ kapom, hogy most nincs, de persze öcséimnek már rögtön van, akármikor.
Annyira rossz érzés, hogy egész rohadt szünetben dolgozhattam is volna, de a tagsági díjra sem voltak hajlandóak ideadni a pénzt. Tesóimat a rendőrségről kellett hazahozni, de őket még így is jobban szeretik, odafigyelnek rájuk.
sajnálom hogy segíteni nem tudok, de muszáj írnom, mert ezt mintha csak én írtam volna..
totál ugyanez van, csak még egy kicsit súlyosabban is talán, anyám látta a kezemen a vágásokat, és tudja hogy én csinálom, de csak annyit kérdez, hogy "már megint vagdosod magad?" és ezzel el van intézve... mekkora szánalom... hát, úgy látszik ezzel nem vagyunk egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!