Szerintetek is elkényeztetett vagyok?
én a 19es vagyok.látom,nem vagy bunkó ezért írok még.Nem engedhetek meg többet magamnak mert :-egy albérlet rettentő drága
-mert a kaja szintúgy-
s vannak számlák is.
-meg jegyzetek,könyvek,bérletet venni,stb..
drágaság van,amiről te nem tehetsz,de nehéz nagyon...:)
18 as vagyok, egyáltalán nem voltam se szánalmas se paraszt csak mondtam egy véleményt, te meg agresszívan lereagáltad a buta fejeddel ,és az ennyi erővel kívánhatnám azt hogy dögöljön meg egy öreg duma, kicsit túlzol. A paraszt te vagy és indulatos hülye gyerek is , meglátszik hogy elkényeztetett vagy ki se kellett volna írnod a kérdést :)és azt is kívánom hogy maradj ilyen sötét amilyen vagy most :)
U.i Bújj vissza anyuci pénzes se...be :) idegbeteg...
NEM BÍROD A KRITIKÁT :9 újabb jel arra hogy hogy neveltek :) értéktelen ember vagy bocs ..
Én inkább valami pénzügyi sulit ajánlanék. A közgazdaságtan nem való neked. Nem azt mondom, hogy nem mindegy valamilyen szinten, hogy milyen papírt szerzel, de a nemzetgazdaságtan országos szintű gazdaságok ügyeivel foglalkozik. Amíg nem látsz bele, hogy mi a pénz/mitől marad fenn, miért arányosan/aránytalanul oszlik el, mi késztet egy embert kölcsönökre vagy a legkedvezőbb árú/hasznosságú vásárlói csomagok összeállításra, és nem vagy hajlandó akár az összes kényelmet biztosító hagyományos szabályt felrúgni valamilyen magasabb cél, mundjuk társadalmi igazságosság érdekében, addig nem lesz belőled jó közgazdász. Persze a legtöbb közgazdász végzettségű kölyök sem valami jó, szóval nem leszel nagyon lemaradva, de szerintem az embernek olyan szakmát kell választania, amihez érzéke van.
Hogy elkényeztett lennél-e...Istenem, és akkor mi van. 17 évesen a legtöbb ember még éretlen. Én is az voltam. Ha gazdag vagy, az sem olyan amiért elítélnélek, de meg kellene tanulnod élni vele. Szerezz barátokat, tanulj amit csak tudsz (valószínűleg meg tudsz engedni magadnak extrémebb tanárokat is), és próbáld meg végiggondolni hogy a pénz milyen lehetőségeket tud és miket nem tud megvenni neked. A legtöbb emberben előbb-utóbb kialakul egy társadalmi felelősségtudat (elkezd gondolkodni, hogy milyen különbséget is tesz a jelenléte másoknak a világban, és hogyan tudná a dolgokat jobbá tenni) és igény az önmegvalósításra/önfejlesztésre; velem legalábbis ez történt. Ha aggaszt hogy mások kinéznek maguk közül, próbálj olyan barátokat szerezni akik mások mint te és megtanulni az ő életüket. Ha megtanulod hogy hogyan állj meg a lábadon az ő közegükben attól te is több leszel és az ő tiszteletüket is elnyerheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!