Mit tudok akkor tenni ha undorodok az emberektől a hülyeségük miatt? Ti sosem éreztetek ilyet?
Arra gondoltam, hogy valamilyen túlélési technikákat kéne tanulnom és kiköltözni a szabadba. Egyszerűen annyira undorít ez az egész társadalom, az ország helyzete, hogy nem akarok emberek közt élni.
Ebben azért vagyok biztos, mert sajnos nagyon sok embert ismertem már meg, és szinte senkit sem zavar igazán ez a zombi élet. Vannak divatlázadók, meg kocsmafilozófusok, de igazán önálló gondolkodásúak nagyon ritkák, vagy olyan messze laknak, hogy esélyem sincs barátot találni.
Hogyan tudnék ilyen dolgokat megtanulni, ha nincs életkedvem és lelki erőm sok dologra? Ja és szegény is vagyok. Mondjuk valami sorozat jó lenne, de nem ilyen Bear Grylls jellegű szórakoztató hülyeség. Nincs ötletem rá, hogy van-e valami olyan dolog, ami felkészítene a remete életre és megtanítana ilyenekre.
Vagy felőlem az is jó ha egy elviselhető nomád közösségben élnék pénz nélkül, csak szerintem ebben az országban nincs ilyen.
Ja és mielőtt valaki megpróbálna közhelyekkel fárasztani, nem sajnáltatom magam és nem vagyok beképzelt.
Köszönöm ha valami hasznosat tudtok mondani.
folyt.
Ja és ezek alapján gondoltam úgy hogy legjobb lenne kiköltözni a természetbe. Csak hát a túlélés egyedül nem lenne semmi. De ha tényleg vannak többen akik így gondolkoznak, akkor abból már kijöhetne egy kis "törzs". :)
Erről még nem is hallottam.
Amúgy Nógrád megyében lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!