Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Annyira elidegenedtem az...

Annyira elidegenedtem az emberektől, hogy csak ilyen oldalra járok mint ez is pl?

Figyelt kérdés
félek, hogy elidegenedtem az emberektől.
2011. nov. 29. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, pedig régen nem ilyen voltasm. Most már senkire nem vagyok kíváncsi, maximum így online olvasgatva.
2011. nov. 29. 19:12
 2/9 anonim ***** válasza:

detto. Jelenleg nincs munkám, keveset járok emberek közt, csak annyit amennyit muszáj. De úgy érzem, nem is kívánom az emberek közelségét...

20N

2011. nov. 29. 19:25
 3/9 anonim ***** válasza:
És mi a kérdés pontosan?
2011. nov. 29. 19:26
 4/9 anonim válasza:
2007 óta nem jártam emberek között
2011. nov. 29. 19:28
 5/9 anonim ***** válasza:
az baj. de sajnos van ilyen, sok.
2011. nov. 29. 19:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Sajnos én is ilyen vagyok. Ehhez az is hozzájárult, hogy élőben nem igazán vannak haverok, barátok köszönhetően annak, hogy zárkózott vagyok és én is már csak azt veszem észre, hogy ez az oldal érdekel, az itteni emberek gondja.

21/F

2011. nov. 29. 19:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez könnyen lehet.

Mi a kérdés?

2011. nov. 30. 03:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is elidegenedtem az emberektől , nekem sincs munkám és iskolába sem járok. Ha kimozdulok itthonról már az veszem észre,hogy feszengek, rosszul érzem magam emberek között..:S Ez az állapot kb. másfél éve tart, mióta befejeztem a középiskolát:S

21L

2011. nov. 30. 14:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Engem is majdnem magával húzott az örvény, de aztán magamra találtam, mert kavargott a gyomrom attól, hogy milyen irányba tart az életem. Mindenki úgy él, ahogy akar, amilyenné az életét teszi. Ha így jól érzed magad, akkor OK, de azt írod, félsz az elidegenedéstől... sajna én sem látom, hogy mi a kérdés pontosan. Ha félsz az elidegenedéstől, akkor onnan már csak egy lépcsőfok, hogy megelőzd, nem? Néha válts néhány szót a szomszéddal, a bolti eladóval, a nagyiddal vagy épp azzal, akivel lehetőséged van. Egyre jobban fogod érezni magad. Tanulj valamit, legyenek sikerélményeid, mert azok kimozdítanak a zárkózottságból.
2011. nov. 30. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!