Mit tudok akkor tenni ha undorodok az emberektől a hülyeségük miatt? Ti sosem éreztetek ilyet?
Arra gondoltam, hogy valamilyen túlélési technikákat kéne tanulnom és kiköltözni a szabadba. Egyszerűen annyira undorít ez az egész társadalom, az ország helyzete, hogy nem akarok emberek közt élni.
Ebben azért vagyok biztos, mert sajnos nagyon sok embert ismertem már meg, és szinte senkit sem zavar igazán ez a zombi élet. Vannak divatlázadók, meg kocsmafilozófusok, de igazán önálló gondolkodásúak nagyon ritkák, vagy olyan messze laknak, hogy esélyem sincs barátot találni.
Hogyan tudnék ilyen dolgokat megtanulni, ha nincs életkedvem és lelki erőm sok dologra? Ja és szegény is vagyok. Mondjuk valami sorozat jó lenne, de nem ilyen Bear Grylls jellegű szórakoztató hülyeség. Nincs ötletem rá, hogy van-e valami olyan dolog, ami felkészítene a remete életre és megtanítana ilyenekre.
Vagy felőlem az is jó ha egy elviselhető nomád közösségben élnék pénz nélkül, csak szerintem ebben az országban nincs ilyen.
Ja és mielőtt valaki megpróbálna közhelyekkel fárasztani, nem sajnáltatom magam és nem vagyok beképzelt.
Köszönöm ha valami hasznosat tudtok mondani.
Engem Az út a vadonba című film ihhletett meg... Ha úgy döntöttél mész a vadonba, én veled tartok!
100%- osan megértelek....gyűlölöm az emberek több mint 97%- át....és én is csak olyan hasonló embereket találok, akit zavarnak a dolgok...de nem tesz ek semmit se, hogy jobb életet lehessen élni...
A nomád közösségben is emberek vannak, saját filozófiával, ami lehet hogy ugyanúgy zavarna.
Bezárom az ajtót, nem érintkezek senkivel, csak ha muszáj. Ezt az oldalt látogatom, de a vallási és politikai kérdéseket, válaszokat elolvasva csak megerősödik bennem a tudat, menekülni kellene egy másik bolygóra.
Jobb híján a sci-fi filmek, sorozatok világába menekülök.
elég sokszor érzem ezt énis:/a barát találással nekem is olyan gondjaim vannak,mint neked.
meg kérdezhetem h hova valósi vagy?
Én is gondolkoztam már hasonlón. Budapesti vagyok, messze nem akartam menni, csak valahova a hegyekbe ahol nincsenek emberek. Oda terveztem hogy tábort verek, megszökök otthonról, viszont valami közeli településen szerzek munkát, amiből a szükséges dolgokat és az élelmiszert megvásárolom. Ezt leszámítva a faából készült táboromban laknék. Nem volt önkéntjelentkező aki velem tartana. Azóta viszont elgondolkoztam és emgtanultam kizárni a fejemből, minden olyan környezetemben lévőt, akik nem számítanak. Egyszerűen levegőnek nézem, azt akivel nem éri meg foglalkozni. Ettől függetlenül semmilyen közösségben nem találom meg a helyemet. Szóval néha még mindig feléled bennem a terv...
Mennyi idős vagy?
Hmm :) ez nem hangzik rosszul :) nekem is minden vágyam hogy így élhessek 1 törzs szerűségbe :) Akinek van kedve hozzá kipróbálni írjon ide msn t vagy skypot vagy valamit és bsezélgethetünk :) hasonlóan gondolkodom
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!