Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek stréber vagyok?

Szerintetek stréber vagyok?

Figyelt kérdés
Az egész osztály ezzel, szekál, hogy stréber vagyok. Az Igaz, hogy szeretek tanulni, mert így legalább több esélyem lesz, hogy felvegyenek oda ahova szeretném. Abszulut normálisnak tartom magam, nem vagyok túl okoskodó, meg egyebek, csak minden napra készülök, megcsinálom a házi feladatot, és ennyi. Ált. 4-es 5-ösöket szoktam kapni, ekkor mindig beszólogatnak, hogy stréber ( és némi káromkodással).

2012. ápr. 13. 08:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
döntsd el te mindenkinek más szintnél van a stréberség szerintem nem baj hogy szeretsz tanulni inkább sokkal jobb mert legalább nem buksz meg
2012. máj. 2. 20:52
 12/12 bogi0953 válasza:
Ha nem görcsölsz, idegeskedsz ha rossz jegyet kapsz, vagy ilyesmi, vagy nem akarsz mindenkit megelőzni a tanulásban akkor nem vagy stréber. ha csak azért tanulsz valamit, mert érdekel és fontos számodra a jövőd akkor normális vagy és előrelátó. A többiekkel ne foglalkozz!
2012. máj. 13. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!