Stréber vagyok?

Figyelt kérdés
A készségtantárgyakon kívül csak fizikából lettem 4-es (7.-es vagyok). Utálok tanulni de nem akarok felnőtt koromban egy híd alatt lakni...vagy wc-t takarítani. Nem értem hogy ez másoknak mért gáz. Most ezért stréber vagyok?!
2012. febr. 8. 16:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Miért, szerinted mi mást jelent az, hogy stréber?
2012. febr. 8. 16:54
 2/12 A kérdező kommentje:
hát sztem azok a stréberek akiknek nincsenek barátai meg mindig tanul, de nekem van egy csomó barátom és egész nap Facebook-ozok stb...
2012. febr. 8. 17:08
 3/12 anonim ***** válasza:
19%

ha strébernek és gáznak érzed magad akkor valószinüleg az is vagy

sajnálom :/

2012. febr. 8. 17:14
 4/12 anonim ***** válasza:

A strébereknek is lehetnek barátaik.

Nem attól lesz valaki stréber, hogy kitűnő tanuló és nincsenek barátai, azok inkább folyton okoskodnak, az órákon hiperaktívak, váltig állítják, hogy bizony ők sem tudhatnak mindent,de ha valami olyat mondanak,ami mégsem jó, vérig sértődnek meg hasonlók...

Egyébként az sem jobb, hogy egész nap facebook-ozol...

2012. febr. 8. 17:23
 5/12 anonim ***** válasza:

Sréber:

A német streben szóból ered, ami annyit tesz, mint törtetni, törekedni vmire.

Iskolai használatban (szerintem) olyan "nyalizós" tanulókra mondják, akik a jó jegy érdekében mindenre képesek, még akkor is ha közutálatnak örvendenek.

Vagyis nem vagy az, bár még 7.-ben nem mondanám, hogy túl nehéz jól tanulni.

2012. febr. 8. 17:24
 6/12 A kérdező kommentje:

2.válaszoló nem érzem magam strébernek és mások se mondták még rám csak kíváncsi vok xD

3.válaszoló nem hiszem h órán hipeaktív vok mert folyton rámszólnak h figyeljek már és ne dumáljak bla bla..

4.válaszoló hát nem teszek sokat a jegyekért csak egyszerűen könnyen megy a tanulás...elég párszor elolvasnom és már tudom ennyi xD

2012. febr. 8. 17:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Kérdező: azért csesztetnek az oszitársaid mert féltékenyek, 7edikes vagyok én is, jó hogy ennyire érdkel a tudás, majd ők fognak híd alatt lakni aztán 2szer is meggondolják mit mondanak, egyébként jól gondolod, a stréber az aki sokat játszik gépen, kocka érted. ha van kérdésed irj privit :D
2012. febr. 8. 23:45
 8/12 anonim ***** válasza:
A stréber egy olyan személy aki érvényesülési mániákba szenved és törtet. Döntsd el hogy te ilyen vagy-e!
2012. febr. 9. 00:08
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem normális vagy, ha én is az vagyok, mert ezt a kérdést én is kiírhattam volna. :) 14/L

Ja és ha bekerülsz gimibe, és jót választasz, ott már nem fog cikinek tűnni.

2012. febr. 9. 19:47
 10/12 anonim ***** válasza:
17%
az vagy. jah és nem azért fogsz wct pucolni mert nem tanulsz. ellenben a diplomádat használhatod majd wc papírnak. én meg, a h*lye, aki nem tanul, majd megyek és megtanulok egy szakmát, nem lesz diplomám, de lesz valamim ami neked nem: MUNKÁM!
2012. febr. 11. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!