Szerintetek gáz a mai világban ha valaki "stréber"?
Figyelt kérdés
Igazából nem vagyok stréber, de az átlagnál jóval jobban tanulok. Emiatt úgy érzem, hogy lenéznek az ismerőseim. Sokat tanulok egy nap és fontos az iskolai eredményem is, de a barátom pl. 3ból bukott, ő nem érti meg ha másnapi órákra fel szeretnék készülni.
az egyáltalán nem gáz csak törödj a barátaiddal is! tanulással a megélhetésed biztositod majd!
2012. jan. 24. 21:48
2/13 anonim válasza:
Nem gáz. Bár csak én is ilyen "stréber" lettem volna :/ Most könnyebben menne a továbbtanulás is .
21/L
2012. jan. 24. 21:49
3/13 anonim válasza:
Szia en fiu letemre eleg sokat tanulom az osztalyba engem is elkonyveltek strebernek! En nem tartom magam annak inkabb celtudatosnak. Tehat en lesz@rom hogy minek tartanak es te se izgulj emiatt! Majd meglatod egy ido utan ki mire megy majd az eletben....
18/F
2012. jan. 24. 21:50
4/13 A kérdező kommentje:
Törődöm velük, gyakran eljárunk bulizni, szóval van életem, de az első a tanulás.
2012. jan. 24. 21:50
5/13 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat!:) Csak attól félek, hogy a kapcsolatom rovására fog menni. Meg az is szerepet játszik, hogy én nem dohányzom, Ő meg igen. De inkább a tanulás a fő ok.
2012. jan. 24. 21:51
6/13 anonim válasza:
Stréber így stréber úgy. MArhaság, aki strébernek nevez, egy tudásra szomjas, fiatal, jövőjét, ezáltal megteremtő embert, az egy majom értelmi szintjénél nem több. Nincs olyan, hogy stréber-.-" Inkább lennék "stréber" mint az utcasarkon köpködő mivan he kezdőmondatú kommunikációs tulajdonsággal rendelkező tudatlan Gipszjakab hülyeúr mókamiki. Tisztelet a kivételnek, mert neke msincs érettségim, mégis múvelt, komolym üzleti ember vagyok ha kell, ugyanakkor kiegyensúlyozott, egész nap energikus, hülyeség kapcsolóval elátott, emberke vagyok. Szóval ne foglalkozz senkivel aki emiatt lenéz. Neki "nem lesz" sportkocsija, modern otthona, stbstb szakmunkás bizonyítvánnyal rendelkező ember is élhet anyagi jólétben, nem általánosítani akartam, csak legyünk tisztában, milyen jó is a stréberség... 20/f
2012. jan. 24. 21:59
7/13 anonim válasza:
én inkább irigyellek
2012. jan. 24. 22:32
8/13 anonim válasza:
Gaznak nem gaz, de valoszinuleg azert tanulsz mert elvarjak, meg akarsz felelni, nem azert mert mondjuk szeretsz programozni vagy rajzolni es azt csinalod egesz nap. De javits ki ha tevedek.
Mellesleg a suliban jo kis agymosast kapsz. Arra kapsz jegyet mennyire jol tudod visszamondani amit eloirnak, nem arra ami benned van
2012. jan. 24. 22:41
9/13 anonim válasza:
ahogy az előző írta, ha szeretsz is tanulni akkor vagy stréber. bár én mindenkit strébernek nevezek aki kitűnő vagy jeles, de.. igazából csak féltékeny vagyok. én akárhogy tanulok, hülye vagyok, nem érek semmit. és így vannak ezzel mások is (csak irigyelnek).
2012. jan. 25. 15:41
10/13 anonim válasza:
Olyan kifejezés nincs, hogy "stréber". Csupán sokat tanuló. Ez neked a hasznod később, ezért nem kell "strébernek" érezned magad...;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!