Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek gáz a mai világban...

Szerintetek gáz a mai világban ha valaki "stréber"?

Figyelt kérdés

Igazából nem vagyok stréber, de az átlagnál jóval jobban tanulok. Emiatt úgy érzem, hogy lenéznek az ismerőseim. Sokat tanulok egy nap és fontos az iskolai eredményem is, de a barátom pl. 3ból bukott, ő nem érti meg ha másnapi órákra fel szeretnék készülni.

L/16

2012. jan. 24. 21:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sztahanov-díjat nem adnak,úgyhogy ne strapáld magad :D
2013. okt. 23. 18:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Most találtam meg ezt a kérdést, mert rákerestem a stréber szóra.

Én úgy látom, hogy egyetemen (is) az a divat, hogy minél kevesebbet tanulj, minél inkább utolsó pillanatban, minél többet puskázz. A kredit a lényeg, nem a tudás.

Nem akarják átfogóan ismerni a leendő szakmájukat, csak annyit akarnak megjegyezni, amennyit FELHASZNÁLNAK, és ugyebár azt a munkahelyeden is megtanulod...

Én meg nem tehetek róla, de lelkiismeretes vagyok, és nemcsak azért, mert elvárják. Tudásszomjam van és ismerni szeretném a leendő szakmámat. Tudom, nem leszek minden területén zseni ÉS NEM IS AKAROK!!! Csupán rálátást szeretnék az egész szakmára, nemcsak arra a területre, amiben remélhetőleg dolgozni is fogok.

ELJÁROK, néha iszom is, vannak hobbijaim, az egyikben komolyabb előmenetelt is szeretnék; ez ráadásul egy önkifejezésre alkalmas hobbi.

Rosszul esik, hogy lenéznek, de bármelyik korosztály! A hatvanévesek szerint se "élek jól".

Teljes lenne az életem, ha nemcsak pár haverom lenne, hanem stabil baráti köröm, de többek között azért nincs, mert lenéznek azért, amiért tanulok és nem vagyok lusta a tanulás terén.

Fáj..

2014. jan. 15. 14:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Helló! Én is egy jó tanuló vagyok.

Az,hogy szégyen-e a stréberség,embertipustól függ. A k_rv@ és bulizós gyerekenek szégyen. A tanároknak,és jó barátaidnak nem. Itt derül ki,hogy ki az igazi barátod. Ha a barátod cikiz emiatt,akkor az nem igazi,vagy h_lye. Ne aggódj,később ez kiértékelődik,és te saját magadra koncentrálj!

2016. jún. 23. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!