Stréber vagyok?
Nem mindig értem az anyagot, csak beseggelem. Tanároknak néha nyalizok, de nem túlságosan. (Szerintem nem észrevehető.) Osztálytársaimmal nem vagyok jó viszonyba, legtöbbször egyedül ülök. Még nem kezdtek el kifigurázni, de érzem, hogy ennek is eljön az ideje mint az előző iskolámban. Nem tarom magam jótanulónak. Átlagom 4,5 fölött van általában, de szerintem most sokkal rosszabb lesz.
A számítógépes játékok a szenvedélyem. Egyszerűen nem jövök le vacsorázni vagy ebédelni, (nyáron napokat nem ettem, csak, hogy végigvigyek 1-1 szintet).
15/L
És nemigazán tudom eldönteni, hogy ez most jó-e, vagy sem. Részben jó, mert okosabb leszek, de azért rossz érzés barátok nélkül lenni.
Én próbáltam, de nem nagyon válaszoltak, vagy eléggé lenézően kezeltek, mikor barátkoztam..
Így, az egyetlen dolog az életemben a tanulás maradt.
nem stréber vagy, hanem kocka.
ez csak az én véleményem, ezért ne vedd fel, de szerintem csajoknak nagyon nem áll jól, rosszabb mint a stréberség.
Szerintem se stréber vagy...
Az nem azt jelenti hogy bemagolod az anyagot /mert egyébként nem érted/
Inkább picit kocka vagy- nem nagyon- meg antiszoc. Szerintem próbálj meg nyitni feléjük beszélgetni erről arról. Biztosan van aki játszik olyan játékokkal mint te, vagy akár segítséget is kérhetsz egy anyagrészhez h magyarázzák el.
Stréber az én voltam, aki ha tanult valamit utánaolvasott a könyvtárban, profibb törikönyvet vett ki, hogy jobban megértse, átlássa a történelmi dolgokat. Minden extra feladatot megcsinált. Versenyekre jártam. Zenélni tanultam. Stb. stb.
Az más kérdés hogy mellette volt társadalmi életem is :D
És normálisan is nézek ki, szal megkaptam azért párszor a "stréber" jelzőt de nem ragadt rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!