Szerintetek stréber vagyok?
Figyelt kérdés
Az egész osztály ezzel, szekál, hogy stréber vagyok. Az Igaz, hogy szeretek tanulni, mert így legalább több esélyem lesz, hogy felvegyenek oda ahova szeretném. Abszulut normálisnak tartom magam, nem vagyok túl okoskodó, meg egyebek, csak minden napra készülök, megcsinálom a házi feladatot, és ennyi. Ált. 4-es 5-ösöket szoktam kapni, ekkor mindig beszólogatnak, hogy stréber ( és némi káromkodással).2012. ápr. 13. 08:09
1/12 anonim 

válasza:

Szerintem ne foglalkozz velük, ez valahol irigység lehet a részükről.
2/12 anonim 

válasza:

Irigykednek csak :) És mivel primitívek ezért káromkodással fejezik ki.
Én is irigy lennék rád, mert ilyen jó jegyeid vannak :D
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :) Próbálom ezeket a helyzetek jól kezelni, de ha visszaszólok nekik akkor még nagyobb lesz a feszkó, ha meg nem akkor annál jobban csinálják, mert én tűröm. Már valamikor fel se veszem, vagy is úgy csinálom, de azért elég kellemetlen úgy egy társaságba lenni, hogy fojtogat az ideg...
2012. ápr. 13. 12:07
4/12 anonim 

válasza:

Én visszaszólnék azért a helyedbe, alázd csak meg őket, megérdemlik... :)
5/12 anonim 

válasza:

Én azt szoktam mondani ilyenkor,hogy majd megnézem útseprés közbe is ilyen nagy lesz-e a pofád mikor csak vigyorgok rád a saját irodámból :)
6/12 anonim 

válasza:

Ne is foglalkozz velük, bár tudom ez elég nehéz. Legtöbb helyen a jó tanulólat strébernek nevezik.Le akarnak húzni az ő színtükre. Ha van olyan osztály amiben több a jó tanuló akkor kérd át magad, vagy ha nagyon nem bírod akkor válassz egy magasabb szintvonalú iskolát.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon sokat segítettek, örülök, hogy így gondoljátok. :)
2012. ápr. 14. 11:58
8/12 anonim válasza:
Egyántalán nem vagy stréber... :) Ugyanígy vagyok ezzel álandóan strébereznek pedig én csak könnyen tanulok , nem értem miért ez a ciki és miért nem az aki 3-szor bukik -.- Már nagyon idegesít.. Amúgy te hanyadikos vagy? (én 6) Meglátod többet fogsz elérni az életbe mint a hülye "stréberezős" libák ;)) Ha akarsz velem erről beszélgetni írj üzit.. Tudom mit érzel velem ugyan ez van ;) U.I: akik ezt mondják azoknak szükségük lesz egy magyar értelmező kéziszótárra :D
9/12 anonim válasza:
régen volt egy otársam akit én is lestrébereztem, de csak azért mert irigy voltam rá és már nagyon szégyenlem magam miatta, bocsánatot is kértem tőle azóta.
10/12 anonim 

válasza:

Na most az igazság az hogy ezzel a magyarázattal nem lehetsz stréber, ugyanis még a szótár is a tanároknak a kedvében járni akaró, nyalizós embert hívják strébernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!