Ez mitől lehet? :/
15 éves srác vagyok és meleg .. és érzékenyebb mint a többi srác jó nem az h elsírom magam minden meg minden de ja... meg igazából a gyomromon jön fáj a hasam meg minden az idegességtől..
De egésznap tiszta happy vagyok meg az osztályban is minden rendben van ..de jön az este sötétedik .. egyedül érzem magam úgy érzem h nem szeret senki és kivagyok idegileg és most is ez van és mindig este és nem múlik el és újabban már egyre többször veszem észre hogy előjön az h felébredek és nem tudok mozdulni csak kicsit később állítólag alvási bénultság és az idegesség miatt van.
Nem tudom.. nagyon kivagyok :|
Biztosan van , aki szeret . :)
Próbáld meg este a jó emlékeket feleleveníteni .
Az jó, hogy legalább az osztályban jól érzed magad.
Kellene beszélned valakivel, akiben megbízol. Tudja valaki, hogy meleg vagy? Mert bizonyára ez adja az idegességedet. Jó lenne ezt megoldani, mert bizonyára neked se jó, hogy ennyire feszült vagy. Talán egy pszichológust is érdemes lenne felkeresned, biztosan sokat tudna segíteni.
(-_-) :
Hát.. sokan tudják rólam.. és azt is tudom h mellettem vannak sokan meg tényleg.. csak itthon elkéne mondani és igazából ez nyomaszt .:/
Nem tudom, mennyire toleráns a családod, de egyszer muszáj lesz ezen is túlesned. Azonfelül, hogy elmondod nekik, hogy úgy érzed, neked a fiúk tetszenek, mesélj el nekik őszintén mindent, amit itt is leírtál... a kételyeidet, hogy mennyi szenvedést okoz neked ez az őrlődés... biztos együttéreznek majd veled, és te akkor is az ő gyerekük maradsz.
Örülök, hogy sokan melletted állnak :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!