Marijuana pozitív hatásai a személyiségre?
Egy ideig havi párszor szívtam füvet és már jó ideje rap-et hallgatok és úgy érzem, hogy ezek hatására pozitívan fejlődött a személyiségem. Régen csendes gyerek voltam, nem voltam lúzer, de sohasem voltam a társaság közepén, de azért senki sem szívatott, mindenki jó fejnek tartott... viszont mostanában már sokkal lazább vagyok, könnyebben bekapcsolódom a beszélgetésekbe és egyszerűen valahogy szórakoztatóbb is lettem. A lányok is jobban ragadnak, önbizalmam is megnőtt.
Mit gondoltok ezeket a változásokat mind a fű indíthatta el? Úgy érzem, hogy elindultam egy úton, ami nem rossz irányba vezet...
Nem lettem függő, jó ideje már nem is szívtam és az a mennyiség amit elszívtam semmilyen egészségügyi kihatással nem lesz a jövőmre nagy valószínűséggel.
A lényeg, hogy amikor nem vagyok beszívva, akkor is sokkal nyugisabb vagyok, nem vagyok félős, ha oda kell menni egy lányhoz stb.
És még egy pozitív "hatás", hogy alkoholt sem iszom, mert anélkül is tudok bulizni.
Tudom, hogy ez nem tűnik nagy dolognak, de én olyan családban nőttem fel, ahol még a szüleim is önbizalomhiányban szenvednek, akkor vajon hogyan tudtak volna belém nevelni egy kis spirituszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!