"Pozitív" csalódást önmagamban miért élem meg negatívan?
Figyelt kérdés
Mostanában suliban egyre jobban teljesítek, tanulás nélkül 4-5 ös jegyeket szereztem, nem tudom hogy csak szerencse volt e vagy hogy sikerült. De a lényeg hogy talán rosszabbul érzem most magam mintha 2-3 as jegyeket kaptam volna. Egy sznob láma vagyok, vagy mi ennek a magyarázata? Nem értem, most jól kéne magamat érezni és örülni a fejemnek nemde?:D
Hazajöttem aludtam 5 órán, és mindjárt megint fekszem, semmi kedvem semmihez, pedig lenne hova fejlődnöm.
2012. márc. 26. 22:18
1/3 A kérdező kommentje:
Úgy érzem ez egyféle sznobság nálam, eddig mindenkitől azt kaptam hogy ilyen vagyok és kész, hogy diszlekszia meg hasonlók, erre meg megy a jobb is, csak nem vagyok rá hajlandó hogy a jobbat nyújtsam. Szerintetek ez normális dolog? Szinte mindent megkapok itthon kaja 5*, mindenből a jobbat veszik nekem, de úgy érzem nem érdemlem meg és nem is akarom megérdemelni. Ez az ami miatt nem érzem magam teljesen "normálisnak". Miért érem be a rosszabbal ha nekem kell teljesíteni? Miért vagyok 1 lusta láma?
2012. márc. 26. 22:37
2/3 anonim válasza:
Van hobbid? Kösd le az agyad. Sportolj, rajzolj, zenélj, olvass... Egy csomó klassz dolog van az életben!
A pozitív csalódástól meg lehet hogy megijedtél. Nem hitted hogy képes vagy rá, erre tessék! Most megijedtél magadtól, hogy nem vagy olyan tönk, mint hitted. Ez csak jó! Örülj neki!
3/3 anonim válasza:
Ha meg az élet értelmét keresed olvasd a Bibliát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!