Szerintetek segít a pozitív gondlkodás?
Mostantól kezdve pozitívan szeretnék gondolkodni, mert mostanában túl negatív vagyok és szerintem ez miatt nem sikerülnek a dolgaim, mint például a tanulás. Régebben sokkal pozitívabb voltam, de valahogy megváltoztam, úgy hogy észre se vettem. De mostanában annyira nem akarnak sikerülni a dolgaim, hogy muszáj változtatnom. Állandóan időzavarban vagyok, sose sikerül időben végeznem a tanulással, hiába csak arra koncentrálok. Tudnátok valamilyen tanácsot adni ezzel kapcsolatban?
18/L
Röviden: igen.
Hosszabban: ha többet foglalkozol magaddal (nem a sminkelésre gondolok...), és próbálod észrevenni az apró, de kellemes dolgokat magadban és a környezetedben is, akkor sokkal könnyebben legyűrsz bármilyen akadályt.
Nem igazán van olyan, hogy pozitív és negatív. Tudnod kell eldöntened, hogy mikor melyik érdemes lenned, mivel a pozitív gondolkodással sok örömet szerezhetsz magadnak és akár a környezetednek is, de nagyot is csalódhatsz.
A lényeg, hogy ha nincs veszíteni valód, akkor légy a legpozitívabb.
A pozitív gondolkodás, mint technika egy hülyeség. Kifelé vigyorogsz, meg elhitetsz magaddal mindenféle hülyeséget, tiszta agymosás.
Szar a világ, ez van. Ha nem vagy a csúcsán, hát megsz.ptad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!