Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Titeket nem nyomaszt ha...

Titeket nem nyomaszt ha kiteszel vmi tényleg közérdekűt, és nagyon pozitív videót, és alig lájkolják, mert nem ismerik?

Figyelt kérdés

de ha vmi popszart ,vagy vmi nagyon ismert rockzenét ..vmit kirakok akkor egyböl jöt 7-8

de így semmi

nagyon túlzásba viszem?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7oYWq..

erről a videóról van szó

2011. dec. 29. 00:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem értelek.

Miért így kellett megírnod ezt a kérdést? Számomra elég zavaró, hogy ilyen kamuszöveget írsz, pedig a kérdésben leírt probléma nem is létezik. Szerintem, ha rendesen kiteszed a kérdést akkor is megnézik, nem kell hülyeségeket írnod.

Csak azért, hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem egy cseppet sem zavarna, mert nem érdekelnek a lájkok, nem érdekel a többi ember véleménye, nincs bennem semmi megfelelési kényszer a többiekkel szemben.

2011. dec. 29. 00:37
 2/11 A kérdező kommentje:

nemértem mi a baj a kiírással? kifejtenéd?

van pár vidám ember a suliba egy rakat haverral mögötte, és persze egy csomó lájk is társul ehhez , aztán néha végigfut az agyamon hogy , ha olyan lennék mint ők nekem is lenne egy csomó, de én nehezebben engedem magam közel az emberekhez, és ezért sokkal kevesebb barátom van

ebből jön a megfelelési kényszer, amit próbálok leküzdeni de mintha az ösztöneimben lenne

2011. dec. 29. 00:43
 3/11 anonim ***** válasza:

Az a problémám, hogy te azt mondod, hogy alig lájkolják pedig a videó alatt 885 lájk van, szerintem az nem kevés.

A másik dolog, hogy egy közérdekű cselekedetért ne várj semmiféle ellenszolgáltatást, ez esetben lájkolást.

A másik dolog, hogy ne akarj senkire se hasonlítani. Ne érdekeljen más emberek véleménye, nekem is sok időmbe telt ezt belátnom és megtanulnom. Mi történik akkor, ha valaki azt gondolja rólad, hogy bolond vagy mert kiteszel egy videót vagy csinálsz valami nem szokványosat? Az ég világon semmi.

Az emberek máshogy néznek azokra akik nem tartoznak a "tucatemberek" közé, de gondold végig magadban ez miért baj?

Elég unalmas lenne a világ, ha mindenki egyforma lenne, egyformán gondolkodna.

2011. dec. 29. 00:56
 4/11 A kérdező kommentje:

naja bocsesz, fészbukra pósztoltam ki az alábbi videót, nem a youtubeos lájkokról beszélek

ez az én bajom ,hogy elvárom hogy lájkoljanak.

:) köszönöm, én is a nagy fejlődő korszakomat élem

2011. dec. 29. 02:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi félreértettem. A lájkolós részeket ne nézd akkor.
2011. dec. 29. 08:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik, pofára megy a "lájkolgatás" (hányok attól, hogy ez a szó beépült a magyarba), mert van egy jópár ember, akik mindegy, mit biggyesztenek ki az üzenőfalra, 10 perc alatt minimum öten LÁJKolják.

Van az a típus, akinek mindegy, mit raksz ki, csak népszerű, rongyosra ajnározott tucatdolog legyen, amit kiraksz, mert rögtön rárepül. Nem is érdemes számon tartanod, hogy ki mit lép rá, az a lényeg, hogy neked megfeleljen.

2011. dec. 29. 15:53
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Írtál fölé vmit? pl.hogy érdemes megnézni,vagy h tuti jobb kedved lesz tőle...stb? Én pl. nem szoktam minden ismerősömnek minden szarságát megnézni.ha éppen ismerem a zenét vagy azt amit,és tetszik akkor lájkolom. De ha nem tudom mi az és hosszú meg fekete fehér,nem biztos, hogy elkezdem nézni.Így, hogy felhívtad rá a figyelmet,megnéztem és tényleg jó :)
2011. dec. 31. 00:15
 8/11 A kérdező kommentje:

"írtam, hogy nézzétek meg nagyon jó"

aztán végül az egyik legjobb haverom írta vissza meg lájkolta hogy "f.sza" :D:D

szal nagyrészt abból áll hogy mennyire vagyok "közjófej" és népszerű az emberek körében

2011. dec. 31. 01:28
 9/11 anonim válasza:
100%
Ez ilyen. Ne foglalkozz vele. Nekem osszesen mindig 50 ismerosom van, mert ennyi az az ember, akire kivancsi vagyok, akivel tudok beszelni, akinek erdekelnek a kiirasai es meg igy is sok mindent letiltok, hogy ne lassak. Sokszor irigyelek masokat, hogy kitesznek valamit, es egy perc alatt, huszonot like jon nekik ossze, mivel tobb mint ezerismerosuk van, akiknek a negyotodet nem is erdekli, mit rak ki a masik, csak legyen valami amire lehet kattintani. Bant sokszor, hogyha tenyleg valami jo dolgot osztom meg sem like-ol senki es igy kicsit mindig az az erzesem, hogy nem erdekli a kutyat sem, de ne torodj ezzel, ez csak a facebook.
2012. jan. 2. 04:08
 10/11 anonim válasza:
52%
Ezt a videót már láttam, és elsőre is nagyon tetszett :) sztem tök jó, bár h tényleg van e ilyen ember, aki képes minderre az már más kérdés :)
2012. jan. 9. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!