Titeket nem nyomaszt ha kiteszel vmi tényleg közérdekűt, és nagyon pozitív videót, és alig lájkolják, mert nem ismerik?
Figyelt kérdés
de ha vmi popszart ,vagy vmi nagyon ismert rockzenét ..vmit kirakok akkor egyböl jöt 7-8
de így semmi
nagyon túlzásba viszem?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7oYWq..
erről a videóról van szó
2011. dec. 29. 00:03
11/11 anonim válasza:
Nos, én nem vagyok egy lájkolgatós típus, inkább hozzászólok valamihez, mint hogy hanyagul rányomjak egy tetszik-et, bár az is ritkaságszámba megy tőlem. Ehhez a videóhoz viszont tutira hozzáfűztem volna valamit. :) Igen, az is lehet a gáz, hogy ez a generáció nem értékeli az ilyesmit, hanem csak a tucatcuccokra cuppannak. Örülj annak, hogy te azon kevesek közé tartozol, akik tudják, mi az érték. Igen, érett felfogású emberből kevés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!