Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem megy a beilleszkedés?

Miért nem megy a beilleszkedés?

Figyelt kérdés
Régebben nagyon könnyen illeszkedtem be új közösségekbe. Az új (most már nem is annyira új, mert ugye szeptember óta járok ide)iskolámban viszont teljesen bezárkóztam. Pár ember van akikkel beszélek, a többieknek nem tudok mit mondani. Ők már az első nap teljesen jól elvoltak, egész órán tudnak beszélgetni, én meg csak ilyen kényszer párbeszédeket tudok hogy pl:mi a következő óra, merre laksz, meg hasonló unalmas retardált szövegek. De nem tudok mást. Pedig mindig voltak barátaim, humorom is van, de az új iskolában semmi vicces nem jut eszembe. Amikor többiek találkoznak reggel, puszi, puszi, pár poén, amikor én jövök akkor csak egy szia, és senki se próbál kezdeményezni valami vicceset, mert biztos úgy gondolják hogy semmi humorom és hogy nagyon komoly vagyok.Ami teljesen érthető, mert én viselkedem úgy mint egy hülye. Egész nap nem beszélek. Pszichológiai eset vagyok?!
2012. ápr. 9. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok, én is szeptembertől járok új suliba és egyszerűen nekem sem megy. Az elején még próbálkoztam, de nem úgy álltak hozzám, így úgy vagyok vele, ha nem, hát nem...(Bocsi, hogy semmi okosat nem tudtam mondani.)
2012. ápr. 9. 18:27
 2/5 anonim válasza:

Én is így voltam 9.be... és rossz volt..volt h. szekáltak is miatta...azt 9.év vége fele megnyílottak ők is felém meg én is feléjük.

10.be egész normális volt..az osztály 3/4vel szoktam beszélni, most így 11.be meg már 1-2 ember kivételével mindenkivel beszélgetek.:)

2012. ápr. 9. 18:38
 3/5 A kérdező kommentje:
De jó lenne ha így lenne! Csak úgy érzem hogy biztos elkönyveltek már ilyennek, és ha eszembe jutna valami poén esetleg és benyögném, csak furán néznének rém, mert sosem beszélek órán és jelentkezni se jelentkezek..
2012. ápr. 9. 18:47
 4/5 anonim válasza:

2. voltam..

És én is eddig csendbe szoktam lenni órákon, mostanában én is beszélgetek, és szoktam poénkodni órákon mostanában és az egész osztály dől a röhögéstől..:)Néha mondja a tanár is hogy tőled nem ezt szoktam meg, de kit érdekel?! meg egy-két ember mondja hogy nagyon megváltoztam, de az se érdekel..:) próbáld meg és jobb lesz!! ha van még kérdésed bátran írj!:))

2012. ápr. 9. 22:25
 5/5 anonim ***** válasza:
jaj most mit izélsz? Te nem tudod h mekkora csődtömeg vagyok
2012. ápr. 9. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!