Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogy ment a beilleszkedés az új családba?
Én elég hamar beilleszkedtem a párom családjába, kölcsönösen szeretjük egymást a nagyszüleivel,unokatesóival,mindenkivel,apóssal anyóssal szintén nagyon jóba vagyok szerencsére...
én 20/L,párom 22/F anyós jelölt 41 apósjelölt 46
Hát azt hiszem én leszek akkor itt a kakukktojás:)Én 23 éves vagyok és menyasszony már:)Eleinte úgy éreztem,hogy a vőlegényem családja imád:)És úgy is tettek mintha a lányuk lennék én is imádtam őket:) Ez volt az első év azután az anyósom elkezdett fúrni kicsit...ami persze annak is köszönhető,hogy a vőlegényem nagyon anyás és minden elmondott neki...Aztán ugye az anyatigris felrobbant és engem osztott ki...Vőlegényem mit tehet csak az anya...én meg csak akkor még a barátnője voltam...Én megadtam a tiszteletet és befogtam a nagy számat de csak mondta mondta mondta...aztán apósom is rákezdett én meg fogtam magam intettem,hogy nem érdekel és eljöttem...Magyarán én voltam a kis hárpia aki szegény fiukat terror alatt tartja és kizsigereli anyagilag...-persze még egy kólát se engedtem fizetni hisz akkor még anyuka meg apuka adta a pénzt-Anyósommal valamilyen szinten rendeződött a helyezett...de apósom ki nem bír állni...nem mond az semmit se csak nem bír együtt enni velem...nem bírja elviselni a társaságom...Pedig esküszöm egy rossz szavam nem volt hozzá...Én mindig megadtam a tiszteletet és az összes exem anyukája szeretett:) Pedig csak fiús anyukák voltak:) Mióta meg menyasszony vagyok az esküvőről hallani sem akarnak...Sőt a legdurvább dolog ,hogy oké esküvő nem is de gyereket szeretnék:) 23 éves vagyok szerencsére megvan az anyagi háttér megvan a szeretett és az összetartás :) Anyukám már alig várja...De... anyósom meg nem akarja...Sőt múltkor utánam küldte a gyógyszert is -mert külföldön lakik az én családom és már a vőlegényem is- És még a nőgyógyászom is felhívta,hogy szedjem rendesen mert ha egyszer elfejetem gyerek lesz belőle és még ő nem akar unokát...Hát pfff...Majd az én tudom...
Szóval ilyen is lehet egy kapcsolat a barátod szüleivel...
Én azt mondom,hogy ehhez baromi nagy szerelem kell,hogy túléljem:D:D:D
Ameddig meg az megvan addig nincs baj:)
Hát, párom anyjáék utálnak engem, vagyis inkább a nevelőapja. Egyszerűen utálja a pofámat és kész. Egyszer majdnem pofán vágtam az anyját. Azóta egyszer találkoztam vele, de gyorsan ott is hagytam. Egyébként a párommal nemsoká a 2. évfordulót ünnepeljük. Részemről anyuci elhúzhat a búsba=)
Egyébként 16L
Remekül. Az első találkozásnál megtaláltuk a közös hangot. Szeretem őket, és szerencsére ők is engem.
Az én és a párom szülei tisztára egyformák, vagyis anya-anyós, apa-após ugyan annyi évesek. Meg kb. főzni is ugyan azt szokták egyszerre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!