Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van még olyan, akinek 40...

Van még olyan, akinek 40 évesen sosem volt párja, és várhatóan nem is lesz?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy defektes vagyok, mert nekem ez nem megy. Csak szeretném tudni, hogy egyedül vagyok-e így, vagy van még ilyen ember... :/

40n

2012. ápr. 8. 01:19
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Még az előző vagyok. Azért az internetet sem adtam még fel; csak sajnos ahogyan itt mennek a dolgok a lányok viselkedése miatt; az igencsak hasonlít egy szerencsejátékhoz az esélyt illetően.
2012. júl. 22. 23:01
 32/33 anonim ***** válasza:

Huszonegy vagyok, lány. Nem volt még senkim, még csak nem is csókolóztam soha, de mikor felsőbe kerültem, 10-11 évesen azt láttam, hogy a barátnőm élvezettel dugdossa át a "pasija" szájába a nyelvét, mert menő, na, már AKKOR tudtam, hogy nekem ez aztán nem kell... Ha úgy halok meg, hogy hozzám sem értek, akkor úgy, de nekem a kapcsolat kicsiként és most is azt jelenti, hogy kötődöm valakihez, aki úgy fogad el, ahogy vagyok. Tudom, hogy van ilyen valahol, és abszolúte nem érdekel, hogy még nem volt senkim. Nem vagyok szörnyeteg, se kívül, se belül, nagy gimibe jártam, kollégista voltam, egy szóval ismertem embereket, de ha úgy halok meg, hogy nem ismertem Azt A Srácot, akkor úgy. Voltak, akik érdeklődtek irántam, sosem zárkóztam el, de van egy mércém, pontosabban pár pont, amit elvárok a másikban. Barát, haver viszont bárki lehet.

Szóval csak azt akarom mondani, hogy bár fiatalabb vagyok nálad, esélyes, hogy tizenkilenc év múlva úgy leszek, mint te. Viszont nem érdemes elkeseredni emiatt szerintem, én kifejezetten szeretek egyedülálló lenni. :D Lényeg, hogy ne görcsölj rá a dologra, BIZTOS, hogy van ott kinn legalább egy pasi, aki csak rád vár. ;) Legfeljebb elkerülitek egymást. :P (Hű, de biztató vagyok ma este.)

2012. júl. 30. 02:16
 33/33 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Több mint egy éve írtam ki ezt a kérdést. Sokan válaszoltatok akkor, most újraolvastam az összes hozzászólást.

Nem tudtam, hogy vannak valódi sorstársaim is, akik ugyanabban a cipőben járnak. Köszönöm a sok bátorítást is.

Egy évvel a kérdés kiírása után állt be a nagy fordulat az életemben... Rengeteg terápia és belső munka gyümölcseként végre feloldódtak a belső gátak, amik egész addig megakadályoztak abban, hogy közel merjek engedni magamhoz egy férfit. Sok-sok-sok szenvedésen keresztül vezetett ez az út...

Most egy bontakozó kapcsolatban vagyok, boldogan, szabadon... Még nem tudom, mik lesznek a nehézségek a kapcsolatban, most fogom megtanulni ezeket a dolgokat....

Kedves Sorstársaim, nem bánnám, ha írnátok, hogy hogy vagytok, hogy alakult az élet. Bátorítsuk egymást.

Üdv!

2013. nov. 1. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!