Van még olyan, akinek 40 évesen sosem volt párja, és várhatóan nem is lesz?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy defektes vagyok, mert nekem ez nem megy. Csak szeretném tudni, hogy egyedül vagyok-e így, vagy van még ilyen ember... :/
40n
2012. ápr. 8. 01:19
1/33 anonim válasza:
ne add fel majd csak lesz ahogy a "40 éves szűznek" is!! :-)
2/33 anonim válasza:
A 40-től messze vagyok még, de úgy érzem 19 év múlva ugyanezen fogok valahol gondolkodni, mint ahogyan teszem ezt mostanság is. 21/F
3/33 anonim válasza:
Még csak a 30-hoz közelítek, de jó úton haladok. Nem mindenkinek jön össze, ez van...
4/33 anonim válasza:
Az egyik kollegám 46 éves és nincs senkije,és afelé halad h nem is lesz soha
5/33 anonim válasza:
Hát azt kell mondanom hogy én is jó úton haladok ahhoz, hogy 40 évesen se legyen senkim xD
24F
6/33 anonim válasza:
30éves nő vagyok
nekem sem volt soha 1 hónapnál tovább
és akkor mi van?
:)
ne törődj vele
keress más szépségeket az életben
ami érdekel
utazás
sport
kultúra
bármi
7/33 tetris válasza:
Nehogy már ez alapján értékeld magad! Attól, hogy nem volt még párkapcsolatod, nem vagy te se több, de kevesebb se másoknál. Csak ezen a téren nem volt eddig szerencséd. Van ilyen másoknál is, látod! Ezért hát semmi okod nekibúsulni. Fel a fejjel drága! Lehet, hogy holnap fog eljönni a nagy ő. Sose tudhatod!
8/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
De a rekordot én tartom... :/
2012. ápr. 9. 00:37
9/33 anonim válasza:
Volt kettő, de valószínűleg nem lesz több.
Túlságosan más vagyok, mint az emberek.
Csak az az egy reményem van, hátha találok egy szintén "nem embert" az emberek között. Csak ha ő is olyan visszahúzódó... Akkor elég reménytelen.
49/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!