Én 13 évesen már nem nézek rajzfilmeket de sok osztálytársam igen velem van a baj vagy velük?
Veled.Én 40 évesen imádok meséket nézni.Nem árt néha a rohanó ,durva világban valami kikapcsolódás,ami újra gyermekké varázsol minket.
Kár hogy ezt az örömöt megvonod magadtól.
Detto 13. Én csak "Bátor a gyáva kutyát" szoktam nézni, na meg "Oroszlánkirályt". :D De amúgy... Nem attól leszel menőbb, ha felnőtteknek való filmet nézel.
Persze ez a kérdés elég bonyolult, mert lehet velük a baj, ha gyerekesek és EZÉRT néznek mesét, de lehet veled a baj, mert te így akarsz felnőttebb lenni. Na, szóval erre nem ilyen egyszerű válaszolni.
"Veled.Én 40 évesen imádok meséket nézni."
Ha valakit nem az kapcsol ki, mint teged, mar baj van vele?
Nem, egyaltalan nincs veled baj, minden ember mas, mindenki azzal kapcsolodik ki, amit akar.
Én 12 éves koromtól álltam le a rajfilmekkel, de 15 évesen vissza szoktam rájuk. Egyébként manapság a rajzfilmek eléggé változatosak, és van egy pár amelyik elég komoly.
Szóval, nézel vagy sem, nem veled van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!