Az egyik osztálytársam fejen ütött. Vélemények?
Mesélt egy elég értelmetlen dolgot ott nekünk ( mármint a barátnőm mesélt nekem s még az egyik barátnőmnek a suliban ) és én mondtam rá valamit,már nem tudom mit, amin a másik barátnőm még kacagott is,viszont az aki beszélt mérges lett ( pedig nem volt semmi oka rá ) és fejen ütött. Jó,nem fájt,de azért mégis maga a gesztus...Én nem tudom hogyan helyes reagálni ilyenkor,mert ha megszólítom akkor érzékenynek tartana, ha viszont nem mondom semmit akkor talán azt hiszi hogy azt csinálhat velem amit akar.
Szerintetek ? 17/L
Lehet, hogy nem is sértődött meg igazából, csak úgy csinált. Mi a legjobb barátnőmmel szoktunk "verekedni", kb napi szinten, csapkodjuk, meg rugdossuk egymást, ökörködünk, meg ilyenek [persze a fiúk imádják ezt nézni, néha be is szólnak hogy miket csinálunk mi :D :$]. Sosem haragszunk meg egymásra ilyenek miatt, még akkor is, ha véletlen kicsit nagyobbat ütöttünk, mint akartunk.
Egy másik barátnőm meg ma felpofozott, de úgy, hogy utána rendesen éreztem. :D [azért mert még kb 3 hónapja lövettem egy lukat a fülporcomba - nem haragszom rá, csak hülyült.:D]
Ha tényleg ennyire haragszol rá, akkor egyszer pofozd vissza te is ha kiakadsz rá, de ne üss nagyot. :)
14/L
Na engem mar a tanar is fejen utott:D arra nem mondtam semmit se csak boci szemekkel neztem ra:)
Par hete meg egy fiu osztalytarsam na akkor neki visszauvoltottem es inkabb hagytam a piicsaba.
Ez egy vicc?
Helyedben viszakézből lebasztam volna neki egyet... @_.
Egyébként a kérdésnek nincs semmi értelme, még ha fájt volna akkor sem kell ide írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!