Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van még olyan, akinek 40...

Van még olyan, akinek 40 évesen sosem volt párja, és várhatóan nem is lesz?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy defektes vagyok, mert nekem ez nem megy. Csak szeretném tudni, hogy egyedül vagyok-e így, vagy van még ilyen ember... :/

40n

2012. ápr. 8. 01:19
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
0%
ha hiányzik,szedd össze a bátorságot tegyél is érte valamit! manapság már az interneten aztán pláne meg se kell mozdulnod, a középkorúaknak találták ki az ilyen társkeresőket! mindent bele, kell a kis kockázat! és 2 napon belül lesz 30 jelentkező, akik közül kiválasztassz majd egyet, akivel találkozol is..viszont magától nem repül be az ablakodon..
2012. ápr. 12. 00:35
 12/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat.

Hát igen, "nem mindenkinek jön össze"... De azért keveseknek nem. Legalábbis én eléggé egyedül érzem magam ezzel a problémával a környezetemben...

2012. ápr. 13. 23:42
 13/33 GhostRider3 ***** válasza:
25%

hidd el, lelkileg ugyanott vagy, mint azok a 20 feletti srácok, akik semminek érzik magukat, mert nem ugrottak bele még semmibe.

nem kell erőltetni, de ne is legyél lusta. egyszerűen keresgélj, járj társaságokba. ha nem vagy antiszociális, akárhogy nézel ki és akármilyen jellemed van, összetudsz szedni valakit. na nyilván függ az elvárásaidtól is, meg ha sportos, kulturált vagy, jobb eséllyel indulsz.

a neten is próbálkozz, bár én őszintén nem hiszek abban, hogy van értelmes 40körüli nő a neten. általában az ilyen párkeresőkön a többség a bugyuta pucsítós liba.

ettől függetlenül az is egy lehetőség, és ki kell próbálnod, ha van hobbid, járj olyan társaságba, akár szórakozóhelyen vagy kulturális rendezvényeken, vagy sportesemény. nem mindenkiben a nőt kell nézned, csak kerülj közelebb nőkhöz, ismerd meg őket.

2012. máj. 2. 10:11
 14/33 anonim ***** válasza:
55%
A kérdésfelvető nő.
2012. máj. 2. 17:08
 15/33 anonim ***** válasza:
81%

21 vagyok, a rekordom két 1 hónapos "járásnak" is alig nevezhető valami.

És jah... magasak az elvárásaim és nem járok sokat el már.

Pont most realizáltam, hogy ha olyan pasit akarok amilyet akkor nekem is jobb nőnek kell lennem :D nah meg nem ártana többet eljárni otthonról és nem begubózni.

Saját magamon múlik hogy találok-e párt... elvégre tele van a város emberekkel, potenciális jelöltekkel.

Nem tudom nálad mik a hibák, de magadba is nézz bele, hogy mindent megtettél azért hogy legyen párod? Eléggé kétlem, mert ha egy kicsit is próbálkoztál volna tuti hogy 40 év alatt minimum 4 összejön :)

Nálam a hibák:

- túl magas mérce, nekem is edzettebbnek kell lennem ha sportos pasit akarok

- többet foglalkozni magammal, hogy nagyobb legyen az önbizalmam

- pár új ruha, hogy jobban jellemezze a személyiségemet

- eljárni új helyekre: kondi, hobbiröpi/kosár, uszoda, képzések, angol találkozó, könyvtár, pláza

- buli, haverok, fanta avagy társaság!

2012. máj. 2. 21:36
 16/33 A kérdező kommentje:
Maiak: köszönöm, de tényleg nem tippeket kérek, nem azért írtam ki, hanem azt szeretném tudni, hogy egyedül vagyok-e ezzel a problémával, vagy más is küzd-e vele...
2012. máj. 2. 23:13
 17/33 anonim ***** válasza:
52%
Ha ez megnyugtat... baromi sokan vagyunk.
2012. máj. 3. 00:34
 18/33 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem nem vagy ezzel egyedül, sőt.. Nem feltétlenül veled van a gond, csak egyszerűen nem találkoztál azzal az emberrel, akivel egymásra találhattok. Ne add fel!!

Nem tudom, ki kérdezte, de ilyet nem illik kérdezni, pláne ilyen személytelenül, hogy szűz-e, szóval ezt mellőzni kellene...

2012. máj. 12. 07:10
 19/33 anonim ***** válasza:

Ha így állsz hozzá..

én is így álltam hozzá sokáig..

miután az első igazi nagy szerelmem faképnél hagyott azt hittem nem lesz soha senkim..

minél több negatív gondolatot teremtettem magamnak annál rosszabb lett az állapotom.. (depresszió, végső esetben pedig már az idegkimerültség legmagasabb fokát súroltam.:)

aztán megnéztem ma A titok c. film első felét.. és próbálok minél több pozitív gondolatot "alkotni" ... még ha nehéz is.. mondjuk párkapcsolatban nehezebb de.. pl megtudtam hogy két barátnőm milyen álszent kis kígyó.. sokáig úgy álltam hozzá hogy nem lesznek barátaim.. DEHOGYNEM! Van két igaz barátnőm sőt véletlenszerűen is lett egy barátnőm, akkor küldte Isten mikor nem számítottam rá.. olyan nincs hogy valakinek nem lesz párja.. elvégre Ádám és Éva is együtt volt.. :D

Ne add fel!!!!

18/L

2012. jún. 4. 12:51
 20/33 anonim ***** válasza:
51%

én 21 vagyok de nekem sem volt még senkim...

Még nem is csókolóztam:D

2012. jún. 24. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!