Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
A két legjobb barátom összejöttek, (egyik fiú, másik lány) és most turbékolnak', ezért én le vagyok szarva... pasim kockul inkább, mint sem, hogy velem beszélne... és az exem, aki a mai napig próbálkozik, úgy döntött, hogy többet nem beszél velem. Ez valami összeesküvés? vagy mi?? :'( Hihetetlenül magányosnak érzem magam, egyébként is "szeretet hiányos" vagyok, de most... rettenetesen rosszul esik ez...
2012. ápr. 3. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Menj végig ezeken a kapcsolataidon:

1) Két barátod összejött, ezért csak egymással foglalkoznak - előbb-utóbb alábbhagy a lángolás és újra érdekes lesz számukra a külvilág. Ha voltál már piszkosul szerelmes, akkor tudod, milyen ez. Ne légy mérges rájuk emiatt.

2) Barátod - mit értesz azalatt, hogy kockul? Szeretitek még egymást egyébként?

3) Azt mondod, az exed folyamatosan próbálkozott, de gondolom, mindig kikosaraztad - mit vesztesz azzal, ha ő lemorzsolódik?

Állj a sarjadra, és tanuld meg egyedül is jól érezni magad, ha épp magadra maradsz. Hidd el, hasznos dolog, ha az ember fiának/lányának önmaga biztosítja a legjobb társaságot (végül is te vagy az egyetlen, akivel leélsz vagy 80 évet egyhuzamban :))

2012. ápr. 3. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Inkább örülj a barátaidnak. Csak megmérgezed a kapcsolatotokat, ha próbálsz közéjük állni. Ahogy az első válaszoló is írta, ha alábbhagy a lángolás, könnyebb lesz. Ami a pasidat illeti, tudtommal egy kapcsolat két emberből áll, nem egy emberből és gépből, szval, csak próbáld ki, h látványosan hanyagolod a pasidat, ha érdekled, akk leáll a kockulással. Végül, még ha nehéz is, h a barátaid nincsenek úgy melletted, azért ne szédítsd az exedet, h ne unatkozz. Örülj neki, h túl van rajtad! :)
2012. ápr. 3. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

sokszor én is rendkívül magányosnak érzem magam:/

megkérdezhetem h hova valósi vagy?

2012. ápr. 4. 14:53
 4/5 A kérdező kommentje:
cegédi vagyok
2012. ápr. 4. 16:43
 5/5 A kérdező kommentje:
*ceglédi
2012. ápr. 4. 16:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!