De miért van ez? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Annyira kimozdulnék,már jobb az idő is,elmennék ide-oda csakhogy a barátaim sehova nem akarnak menni.Annyira rossz ,hogy mások milyen boldogok én meg itt poshadok a szobámban :/2012. ápr. 3. 17:44
2/6 anonim 

válasza:

miért nem mész el egyedül? én is szoktam csak úgy sétlni, felülni bkv-n várost körbejárni, beülni kávézóba, olvasgatni a gellért hegyen, bicajozni stb :D most nehogy már itthon üljek, mert a barátaim szarnak a fejemre vagy lusták
3/6 anonim 

válasza:

Úgy érted, hogy a barátaid kockák, vagy úgy, hogy veled nem akarnak sehova menni? Am hány éves vagy?
4/6 A kérdező kommentje:
Inkább úgy,hogy ne,m szeretnek kimozdulni és városba járkálni..Amúgy 13.
2012. ápr. 5. 20:31
5/6 A kérdező kommentje:
*nem
2012. ápr. 5. 20:31
6/6 anonim 

válasza:

úristen én ha tehetném egész nap csak flangálnék a haverkáimmal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!