Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most akkor velem van a baj...

Most akkor velem van a baj vagy mi?

Figyelt kérdés
Na hát nem tudom hogy kezdjem...13 éves lány vagyok, és valahogy most jöttem rá, hogy mennyire különbözök a mostani velem egykorúaknak egy részéről: akik éjjel-nappal facebookoznak, küldözgetik ezeket fiúknak-lányoknak egyaránt: Lájk és kiírom esély, megcsókolnálak stb. , puszcsi, szercsi, sunáználak titeket:$ (L) <3333 , cicaaa és a hasonlók. Én ezeket nem nagyon birom. Bevallom nekem nem is volt facebookom sokáig ,mert nem is volt rá szükségem, de a napokban csináltam mert az osztályommal így tudunk beszélni. De valahogy olyan idegen ez az egész hogy mindent lájkoljak meg fényképezgessem magam a tükörbe, önkioldó hiánnyal megáldva... Én engem érdekesképp jobban érdekel hogyha majd felnövök akkor valamire vigyem, és nem az hogy ki tud minnél több lájkot gyűjteni a facebookon. Nekem ez sosem jött be... Hát röviden ennyi, azért tettem fel a kérdést, mert érdekel hogy ez most előnyös -e/-esz-e később nekem vagy nem? Mert szerintem inkább tanuljak hogy ne legyek 20 akárhány évesen és még később is hülye vagy akinek munkája nem lesz, mert ott ült a facebook előtt és cicázgatott mindenkit meg küldte a :$ fejeket meg a szívecskéket, holott olyan személynél is megjátsza magát akit utál...Arról pedig ne is beszéljünk hogy nulla helyesírással próbálta befűzni a csajokat/pasikat, gyenge dumákkal, meg dicsekedett hogy egyest kapott föciből. Mert nagyon sokan itt tartanak ma, eszük az meg semmi... Csak én érzem ilyen különcnek magam hogy nem vagyok/nem tudok olyan lenni mint ők? Nektek mi a véleményetek?
2012. ápr. 2. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Én 14/l vagyok, és nekem sincs facebookom. Szerintem sincs semmi értelme, én sem tudnám küldözgetni, h pl: mizu XD semmi lol XD

Stb

Marhaság az egész! Egy barátnőmtől teljesen elidegenedtem a facebook miatt. Amikor találkoztunk, mindig csak nyomta a telefonján stb.

Régen volt facebookom. És nem jön be, h egyszer rámír egy idegen srác (19) h mennyire szeret, szép vagyok. Na, akk töröltem magam!!!!!!

Előny, ha nincs neked! Te még normális vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012. ápr. 2. 20:04
 2/5 anonim ***** válasza:

látom előre, hogy egy okoskodó, megkeseredett egyetemista lesz belőled, aki a diplomájával elfoglal egy jónevű állást, ahol sokat keres, és megbecsüli a baráti köre, de nem érzi a helyét a világban... :\ (ez nem beszólás akart lenni, csupán figyelmeztetés, hogy nem vagy jobb mint mások, attól, hogy másképp érzel dolgokat.)

Előnyödre válhat, ha nem esel át a ló túlsó oldalára.

Én sem facebookozom, de nem is hiszem, hogy jobb volnék azoknál, akik igen. :\

(elnézést, ha bántóan fogalmaztam, nem volt szándékomban!)

2012. ápr. 2. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem attól lesz jobb mint mások, hogy nem egy facebook kurv@. Hanem azért nem facebook kurv@, mert jobb mint mások. Van ilyen. Nem vagyunk egyenlőek, akármennyire is próbálják erről egyesek meggyőzni a világot. És attól még hogy valaki okosabb, nem feltétlen megkeseredett.
2012. ápr. 3. 23:57
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddig érkezett válaszokat:)

Első, nagyon örültem h végre te is hasonlóan egyetértesz velem, legalább te megértesz:)

Második, hát igen eléggé bunkó voltál már bocs. Én nem mondtam semmit olyat h én nem találom helyem a világban, sok igaz barátom van akikre mindig számíthatok és szeretnek, nem tudom neked hogy juthatott ilyen az eszedbe. És ki okoskodott itt? Én csak leírtam a véleményem és megkérdeztem h ti mit gondoltok erről. Azt meg egy szóval sem mondtam h egyetemre megyek, de mindegy én nem haragszok érte.

Harmadik, köszi hogy megvédtél, és mondtál nekem egy jó választ is:)

2012. ápr. 5. 18:56
 5/5 anonim válasza:
Nekem van facebookom és felszoktam menni. Viszont azt én sem szeretem, amikor valaki állndóan olyan ,,lájkold ezt meg azt" cuccoka... És szerintem nem jó, ha mindenki facebook-függő
2012. ápr. 8. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!