Most akkor velem van a baj vagy mi?

Én 14/l vagyok, és nekem sincs facebookom. Szerintem sincs semmi értelme, én sem tudnám küldözgetni, h pl: mizu XD semmi lol XD
Stb
Marhaság az egész! Egy barátnőmtől teljesen elidegenedtem a facebook miatt. Amikor találkoztunk, mindig csak nyomta a telefonján stb.
Régen volt facebookom. És nem jön be, h egyszer rámír egy idegen srác (19) h mennyire szeret, szép vagyok. Na, akk töröltem magam!!!!!!
Előny, ha nincs neked! Te még normális vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

látom előre, hogy egy okoskodó, megkeseredett egyetemista lesz belőled, aki a diplomájával elfoglal egy jónevű állást, ahol sokat keres, és megbecsüli a baráti köre, de nem érzi a helyét a világban... :\ (ez nem beszólás akart lenni, csupán figyelmeztetés, hogy nem vagy jobb mint mások, attól, hogy másképp érzel dolgokat.)
Előnyödre válhat, ha nem esel át a ló túlsó oldalára.
Én sem facebookozom, de nem is hiszem, hogy jobb volnék azoknál, akik igen. :\
(elnézést, ha bántóan fogalmaztam, nem volt szándékomban!)

Köszönöm az eddig érkezett válaszokat:)
Első, nagyon örültem h végre te is hasonlóan egyetértesz velem, legalább te megértesz:)
Második, hát igen eléggé bunkó voltál már bocs. Én nem mondtam semmit olyat h én nem találom helyem a világban, sok igaz barátom van akikre mindig számíthatok és szeretnek, nem tudom neked hogy juthatott ilyen az eszedbe. És ki okoskodott itt? Én csak leírtam a véleményem és megkérdeztem h ti mit gondoltok erről. Azt meg egy szóval sem mondtam h egyetemre megyek, de mindegy én nem haragszok érte.
Harmadik, köszi hogy megvédtél, és mondtál nekem egy jó választ is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!