Mi baj lehet velem?

Figyelt kérdés
Valahogy az életem eléggé rossz irányt vett. Nincsenek igaz barátaim mint régen, valahogyan mar senkiben sem tudok megbízni a 'baráti társaságomból' csak elvagyunk de senkivel sem tudom megosztani a bajaimat, úgy mint barátok. Volt egy 'legjobb barátnőm' aki eléggé átvert, de ő egy olyan lány akivel valahogyan mindenki jóba akar lenni, nekem meg onnantól nem volt szükségem rá, és innentől mintha sokan ellenem lennének Miatta. Mit tehetnék? Hogyan lehetnek vagy kereszttel újra barátokat?
2012. ápr. 1. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:

én is így vagyok jelenleg... ez ellen csak úgy lehet tenni hogy pozitívan élsz ..

a baj meg nem veled van...

2012. ápr. 1. 15:16
 2/3 anonim ***** válasza:

De legalább te tudod, hogy milyen egy igaz barát. Nekem még sosem volt olyanom, akivel igazán jól érzem magam, mindent elmondhatok neki, és ÉRDEKLI IS.

Talán ha kikerülsz abból a közegből, ahol most vagy, találsz mást.

2012. ápr. 1. 16:13
 3/3 anonim ***** válasza:
én is igy vok vele kb. figyelj magadra,családodra többet, csinálj olyasmit ami neked jó és ugy nem lehet annyira foglalkozni azzal hogy most vane vki v nincs
2012. ápr. 3. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!