Milyen vagyok? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni , hogy milyen az igazi énem , mer mindenkivel más vagyok , szeretek komoly lenni meg nem komoly is,szeretek sokat beszélni de csendben is szeretek lenni,egyedül is szeretek lenni meg társaságban is.Akkor én most milyen vagyok?Légyszi normális válaszokat...2012. ápr. 2. 11:59
1/4 anonim 

válasza:

Szerintem nem gond hogy mindenkivel máshogy viselkedsz, sokan vannak így. Az ember valakivel komolyan tud beszélgetni,valakivel meg hülyülni tud. Ez teljesen normális dolog. A lényeg hogy találj olyanokat akikkel igazán önmagad lehetsz, vagyis úgy érzed hogy előttük semmit sem kell szégyellned, és minden kis hülyeséged elviselik, azt is ha esetleg hirtelen változik a hangulatod.
2/4 anonim 

válasza:

Átlagos ember vagy.Veled együtt kábé 1milliárd ember viselkedik ugyanígy.Ahogy én is.Átlag viselkedés.ennyi.
3/4 A kérdező kommentje:
1. válaszolónak:aza baj hogy lennék én önmagam de mindenkivel más vagyok és voltam és már nem tudom hogy milyen a saját egyéniségem....ez a baj
2012. ápr. 2. 12:22
4/4 anonim válasza:
mindenki ilyen. senki nem egyforma minden helyzetben! ne gondold, hogy baj van veled, egyszerűen fogadd el magad!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!