Ilyen baráttal mit lehet tenni?
Van egy jó lánybarátom, aki teljesen kifordult magából. Folyamatosan dicséri és magasztalja saját magát. Mindig azt kell hallgatni, hogy ő milyen szép, a párja szerencsés, hogy ilyen barátnője lehet. Ő tehetséges és ha kétségbe merem vonni azt amit állít akkor le vagyok szólva.
Hárman vagyunk barátok. A lány B, én és egy másik srác Z. Most a másik sráccal Z-vel folyamatosan ellenem vannak. Egymást dicsérgetik és bármit mondok biztos bele kötnek. Én vagyok a hülye minden helyzetben. Ez már odáig fajult, hogy páromat is fikázták és a nagymamát is kinevették, mert nagyapám halála után a hamvakat haza vitte pár hétre.
Legutóbb szóvá tettem, hogy sajnálom, hogy a barátságunk meggyengült és akkor csak néztek ártatlan szemekkel, hogy szerintük ez nem így van.
Sajnos az a baj, hogy sose szólok vissza az embereknek. Nekik se. Egyszer kicsit indulatosabban reagáltam valamire és jött a véres rongynézés.
Z tegnap vizet cserélt az akváriumában és addig a halat a poharamba tette és amikor rászóltam, hogy mindennek van határa akkor még ő tett engem nevetségessé. Vigyorogva elmosta a poharamat és mint egy dedósnak közölte, hogy csak el kell mosni.
Van egy csoporttársam R, akivel jóba vagyok mostanában és sokat találkozunk, de a B-t nem mellőztem. De mondta, hogy féltékeny, ha nem vagyok vele, mert B nem kedveli R-t. De azért mert ő nem bírja attól még más lehet vele jóba.
A rossz a helyzetben, hogy egy kollégiumban lakunk mindannyian és gyakori a súrlódás.
22 F.
Jaja ezeket vágom... csak mindig utólag jutnak eszembe a dolgok! :S Tipikus.
Nem annyira erősek verbálisan, csak össze állnak és ketten egy ellen vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!