Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit lehetne ez ellen tenni?

Mit lehetne ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
Az iskolában szerdánként és péntekenként van tornaórám. A tornatanár állandóan engem piszkál, és nem is vagyok túl jó tornából, a tanár nagyon szigorú és minden kis hiba miatt elkezd piszkálni. Emiatt már előre kellemetlenül érzem magamat testnevelés órák előtti napokon, és egyfojtában azon stresszelek mi lesz az órán.
2012. márc. 26. 19:02
 1/6 A kérdező kommentje:
*egyfolytában (elírtam véletlenül)
2012. márc. 26. 19:03
 2/6 anonim ***** válasza:
most nincs mit tenni ha egyszerűen nem vagy valami jó tesiből....én se...ennyi...
2012. márc. 26. 19:12
 3/6 Tactical ***** válasza:
61%

Akárhányszor beléd csak ennyit válaszolj:

-Köszönöm tanár nő/úr, hogy észrevette a hibámat. Legközelebb jobban igyekszem majd.

Ha ezt higgadtan végigtudod neki mondani, akkor nyerő vagy. :D

2012. márc. 26. 19:51
 4/6 anonim ***** válasza:

igaz igaz :)

( utolso )

2012. márc. 26. 20:39
 5/6 anonim ***** válasza:

figyu ,én jó vagyok tesiből, de tényleg szertornázom)nkább parkour) csak úgy hobbiból és elég király vagyok tesin. de inkább érzem úgy hogy leszarja a fejem, úgy kezel a tanár mint egy senkit de tényleg, keresi hogyan tudna belém kötni, bár sok sráccal ezt csinálja szal nem feltétlen velem ilyen

mind1..

de most minek stresszelsz? fogd fel úgy hogy ez egy gyakorlat arra hogy megtanuld kezelni(ergo LESZARNI) más véleményét, de tényleg, nem számít, hadd mondja, ő nagyobb és idősebb és visszaél vele, de ne "add át magad neki"

szard le a legjobb képességeid szerint:D:D

2012. márc. 28. 23:33
 6/6 Görgő1234 válasza:

ÉN tudok jobbat ha elkezd piszkálni, mond ezt:

Tanár úr/nő ha akar valamit előtte vigyen el randizni utána beszélhetünk róla.

biztos nem fog tudni mit erre mondani.. :D

2012. ápr. 14. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!