Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lehet ennek az oka? Mit...

Mi lehet ennek az oka? Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Az iskolámban hozzám se szólnak maguktól a többiek, nem is köszönnek nekem, nagyon nem érdeklem őket. Ha mondok nekik valamit általában azért válaszolnak, mindig röviden, de olyan is van hogy ide se figyel akihez szólok, ide se néz mintha nem is hallaná. Illetve ha elrontok valamit, akkor szólnak hozzám, de akkor elég keményen. Fiú vagyok, ezt főleg a fiúk csinálják velem. Túl sok közös téma mondjuk nincs velük, teljesen más az érdeklődési körük mint nekem, de akkor is nem értem miért jó nekik ez.
2012. márc. 25. 15:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik sajnos te lettél a "bűnbak" az osztályban. Ez is egy szerep a csoportban. A jellemzők, amiket leírtál pont erre utalnak. Szerintem találj valamit, amiben mindenkinél jobb vagy, hogy lássák az osztálytársaid, te is nagyon jó vagy valamiben, valahogy lebegtesd meg a pozitív oldalad. Nehéz helyzet, de nem reménytelen, ki lehet törni ebből a szerepből is, csak ki kell találni, hogy mivel tudnál "bevágódni" az osztálytársaidnál. Ezt meg neked kell megtalálnod, hogy milyen pozitív dologgal tudsz előrukkolni.
2012. márc. 25. 16:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Minden osztályban van egy ilyen, kell lennie egynek. De lehet, hogy ebben te is hibás vagy, kevésbé tudsz alkalmazkodni esetleg. Iskolán kívül vannak barátaid? Ha vannak akkor válts sulit, vagy egyszerűen szard le az osztályod. Ha nincsenek akkor veled lehet a gond, és próbálj meg változtatni magadon. Ha gondolod add meg az msn-címed és beszélgetünk, majd megmondom mi a baj veled. Privátban írj kort is pls, meg ha gondolod akkor azt is h merre laksz (legalább megyére leszűkítve, de nem muszáj) ;)

16F

2012. márc. 25. 18:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Az osztálytársi közösség csak egy ideiglenes csoport, akikhez viszonyítva méred, értékeled magad.

Az önértékelésedet, önbecsülésedet nem tőlük, nem az osztályban kell megszerezned. Ebben a legtöbbet a szüleid tudnának segíteni.

Keresned kell magadnak iskolán kívüli társaságot, elfoglaltságot. Keress magadnak egy érdeklődési kört és ennek megfelelően társaságot. Ha ezt megtalálod, akkor már tudni fogod, hogy nem az vagy, aminek az osztálytársaid látnak.

2012. ápr. 11. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!