Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válláskor lemondtam az autorol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tibor1212 kérdése:

Válláskor lemondtam az autorol és a telekről. A volt feleségem átvállata a hitelt ennek fejében de nem fizet mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 08:43
 1/10 zkriszti3 ***** válasza:
Minek a hitelét ? Te vagy a kezes, ott laksz ahol ő ?
2012. jan. 27. 08:47
 2/10 anonim ***** válasza:

szerintem egyértelmű a kérdés. Közös tulajdon mindkettő. Azonban a kérdező lemond a tulajdonjogáról, tehát nem tart igény sem most,sem később semmire. Kvázi "oda ad" mindent az asszonynak, cserébe érthető módon fizesse az asszony innentől kezdve a hitelt. Szerintem ez sima ügy. És ez az amit most az asszony mégsem akar fizetni.

Hát először is erről van valami hivatalos papír amit írtatok? vagy csak szóbeli egyezség van?

2012. jan. 27. 09:58
 3/10 zkriszti3 ***** válasza:
Éppen ezért nem értettem. Ha lemondott akkor miért érdekli, hiszen van róla papír , ha nincs róla papír nem mondott le semmiről. Fognám az autót és vinném, ha a nevemen lenne, hiszen nekem jön a csekk ( az én nevemre ).
2012. jan. 27. 12:13
 4/10 poiu ***** válasza:
Át kellene íratni az ő nevére. Egy dolog, hogy ti miben állapodtok meg, más dolog, hogy mi van a banki szerződésben. Ti szerződtetek írásban, vagy csak szóban?
2012. jan. 28. 14:27
 5/10 Szabó Simon ***** válasza:
Ha a hitelező pénzintézetnél nem írattátok át, az az nem vagy továbbá sem kezes sem adóstárs, akkor Te is fizetsz. A bankot nem érdekli, hogy kin hajtja be, ők behajtják. Akár Rajtad, akárkin aki érintette a hitelfelvételi szerződésben. Elintézni úgy lehet, ha mindketten bementek a bankba, és szerződés módosítással mentesíted magad a fizetési kötelezettség alól. A bank nem fog szerződést módosítani, csak akkor, ha biztosítékot lát arra, hogy a hitel vissza lesz fizetve. Mi férfiak mind ilyen hülyén jóhiszeműek vagyunk?
2012. jan. 29. 10:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Minek a hiteltörlesztését vállalta át? Miféle hiteles papírok születtek a lemondásokról és átvállalásokról az autóval, telekkel, lakással kapcsolatban?
2012. jan. 31. 23:41
 7/10 anonim válasza:
Papír van róla? Mert, ha igen, akkor tudod bizonyítani az igazad, ergo nem kell fizetned. Viszont, ha csak szóbeli megállapodás volt, akkor neked kell fizetni tovább. Egyébként, banki felszólítás, vagy ilyesmi jött már?
2012. febr. 2. 12:57
 8/10 Fórum válasza:
A bankot nem érdekli,hogy Te miben állapodtál meg és kivel, ott marad az eredeti felállás még akkor is, ha bírósági végzésed van róla . Ha Te vetted fel a hitelt vagy kezes vagy ki kell fizetned és utána polgári pert indithatsz a volt nejeddel szemben,de had ne mondjam !!!! Hasonló cipőben jártam én is !
2012. febr. 5. 10:34
 9/10 anonim válasza:
Ha meg volt a válás, és nem tartasz igényt semmire, akkor nem kell vele foglalkozni, az már az ő problémája... gondolom
2012. febr. 6. 12:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Próbáld ki őket :D

[link]

2012. febr. 11. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!