Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS, hogyan lehet ennek a végére végleg pontot tenni?
A barátom egy éve és egy hónapja szakított velem. Nekem egy év kellett, hogy nagyjából újra "normális" legyek, ne rágódjak, ne hibáztassam magam, és ne sírjak utána.
Ismerkedem, de kapcsolatom azóta sincsen, talán még most sem állok készen egy új kapcsolatra (24 éves vagyok).
Nekem ő volt az első, akihez tényleg ízig-vérig vonzódtam, akivel el tudtam volna képzelni, hogy leélem az életem.
Most azt érzem, hogy még mindig kísért a múlt. Egy éve nem beszélek vele, és soha nem is akarom már vele tartani a kapcsolatot. Nekem ő egy "igazi" lett volna, nem akarok tudni róla, hogy összejött-e mással, és nem tudnám eljátszani, hogy "barátok" vagyunk.
Viszont fáj is, hogy nem tudok róla, nem tudom, hogy jól van-e, merre tart az élete. És félek, hogy eljön az a nap hamarosan, hogy már nem is fog az eszembe jutni, és elveszítem még a hozzá fűződő szép emlékeket is.
Hogy lehetne feloldani ezt a kettősséget? Hogy tudnám ezt végleg lezárni?
Vagy elmúlik majd magától ez is?
segítsetek...
Nagy a világ és sokan vagyunk benne. Mindig jön majd másvalaki.
Szerintem felesleges a múlton merengeni, mert változtatni úgysem tudsz rajta.
És ha valaki igazán nem érdemli meg egy lány könnyeit, akkor az egy fiú.
Ez az én szubjektív véleményem.
17f
Mindenki életében eljön egyszer ez a pillanat hogy nincs tovább.Szép emlékek megmaradnak nem felejted el söt szebbnek is fogod érezni idővel mint amilyen volt.Hogy nem tudsz róla semmmit az rossz de idővel úgy is lesz infod róla.(ne agodj!)Az idő mindig megoldja a problémáid fájnia kell hogy utána szép emlék legyen.( én most félek hogy az "igazi" ne unjon rám mert nem tudnám elveszteni.)
Sok meló sok suli+csinálom a kettönk kuckoját és nem sok idő marad rá.Ami meg rá marad akkor szivem szerint csak hozzá bujnák és átölelném)Napi 16-18 órát vagyunk távol egymástól pedig már együtt éljük napjainkat.F/22 6éve!
Hogy " jól van-e, merre tart az élete."- ez nem a te dolgod immár.
Mindig eszedbe fog jutni, csak nem ilyen mélabús hangulatban.
Valszeg nem emlékszem minden nőre akivel dugtam életemben, de az általános iskolás szerelmeimre gondolva mindig másképp ver a szívem - de ettől nem indulnak el további gondolatok...
(egyébként meg nagyseggű vénasszonyok lettek, le merném fogadni )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!