Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Te mit vársz az élettől?

Te mit vársz az élettől?

Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 16:04
 1/7 anonim válasza:
Hmmm...Őszintén?? Azt, hogy ÉLJEK! És ez nem az életbenmaradást jelenti. Mert most mindenki csak monoton életet él.. család/munka/család. Fölszabadult, önzetlen, egészséges életet...
2012. márc. 27. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem várok semmit, lesz ami lesz, és abból kell a legjobbat kihozni.
2012. márc. 27. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Én egy jó nagy sültgalambot várok a számba repülni :)

Én csak annyit várok az élettől hogy legyenek adottak a lehetőségeim.

Az a baj hogy van amikor valamit eltervezek,akarattal semmi gond ,felkészültséggel semmi gond,de valamikor a sors közbe szól és borul minden és olyankor hiába erölködöm ...

Amit elvárok az élettől az csak annyi hogy teljes életet szeretnék élni,ebbe benne lenne egy állandó munka amivel egy családot eltudnék tartani,egy feleség és esetleg egy kisfiú is.

2012. márc. 28. 00:41
 4/7 anonim válasza:
Azt tudom,hogy szegénység lesz SAJNOS! Szeretném megvalósítani az álmaimat..nem szeretném ha mindenkire olyan sors várna ,hogy ne legyen mit megennie..olyankor majdnem sírok,amikor látom,hogy az Afrikaiaknak mit hoz az élet...13/L
2012. márc. 28. 19:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Utolsó fiatal lánynak!

tanulj jól, legyenek kiemelkedő erdményeid az iskolában és ha már nagy leszel és minden ok akkor mehetsz megváltani az éhező afrikaiakat!Mindenkit nem fogsz tudni megetetni ,de egy részükért tehetsz valamit!

2012. márc. 29. 08:12
 6/7 anonim válasza:
Igaz...de utáloooook tanulni!!
2012. ápr. 8. 14:25
 7/7 anonim ***** válasza:

úgy igazán semmit.

nem vágyok túl sokra.Szeretnék rajzolni.

Tudom igazán naivan hangzik :) sokan mondják hogy olyan kis dilisnek nézek ki és olyan vagyok mint egy teknős.

De az én mentalitásom az: "mindig csak ebben a percben legyen jó és akkor mindig jó lesz" lassan haladok és próbálom átvészelni a tini kor borzadalmait mint mindenki :)

2012. ápr. 9. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!