Van itt olyan 20oneves, aki szinten nem tudja meg, hogy mit is akar az elettöl? Vagy egyedül vagyok?
Figyelt kérdés
21 leszek lassan, es meg mindig nincs konkret tervem. Ötlet van, probaltam mar több dolgot is, de nem tudom, mi alapjan döntsek. Van valaki hasonlo helyzetben?2011. dec. 9. 16:50
1/8 anonim válasza:
Igen, itt vagyok. Érettségi óta azon gondolkodom,hogy mit kezdjek az életemmel, 2x jelentkeztem főiskolára, de el sem kezdtem, mert bizonytalan voltam,hogy érnek -e egyáltalán valamit, meg a megjelölt szakok sem érdekeltek annyira. Munkám sincs. 21L vagyok
2/8 anonim válasza:
Én a Te korodban ugyanígy voltam.Jártam a világot és a helyemet kerestem.
A lényeg:18 éves korom körül probáltam egy ismerősömnél hegeszteni és tetszett a dolog. 24 évesen végeztem el egy hegesztő tanfolyamot,és ez egy olyan munka amit imádok és amit imádok abban szépen is tudok dolgozni amiből több pénzem származik és elismert szakember vagyok.
Keresd meg hogy mi az ami érdekel és légy benne a legjobb és közben élvezd!!! :)
Üdv!
3/8 anonim válasza:
22 vagyok, és most fogom otthagyni a második egyetememet. Munkám nekem sincs, csak diákmunkák. De úgy érzem, most már megtaláltam azt, amit szeretek. Próbáld meg nem rosszul érezni magad ez miatt, bár tudom nehéz. Én is hónapokig, évekig depresszív állapotban voltam ez miatt, főleg hogy a környezet sem volt valami elfogadó. Sok sikert!
4/8 A kérdező kommentje:
Utolso: Te hogyan talaltad meg, hogy mit szeretnel?
2011. dec. 10. 14:39
6/8 A kérdező kommentje:
Ezt most nem ertem.
2011. dec. 10. 22:56
7/8 A kérdező kommentje:
Aaa... Leesett... A 20 utan az egy o, nem egy 0.
2011. dec. 11. 10:38
8/8 anonim válasza:
Nem tudom hogy találtam meg. Elkezdtem komolyan foglalkozni az életemmel, komolyan tervezni. Meg persze az idő is segített, érettebb lettem, ezalatt a 2-3 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!