Miért vagyok egyedül és hogyan változtathatnék?
Szóval tipikusan az a srác vagyok, aki úgy nagyjából mindenkivel jóban van, de szerintem csak felszínes mindegyik.
Pont ennek köszönhetően szerintem, a lányokkal csak futó kalandjaim voltak (hogy szépen fogalmazzak:D), de komolyabb még sosem. Eddig el is voltam így, de most már eléggé hiányzik, hogy valaki tényleg szeressen.
Most úgy érzem, hogy nincs is miért felkelnem reggel, nincs semmi motivációm, kb. értelmetlen, hogy egyáltalán vagyok.
A külsőmmel nincs baj és én belsőleg is úgy érzem, hogy meg tudok nyílni, mégsem jön össze soha valahogy.
Közhelyes, de találj valami elfoglaltságot ami motivál és amiért van okod felkelni reggel, ne azon múljon, hogy jól érezed-e magad, hogy van-e valakid.
Szeresd magad előbb, aztán majd mások is megszeretnek.
Amúgy az a poénos, hogy én is konditerembe járok már vagy 3 éve és mellette pszichológia szakon tanulok egyetemen, pont amiket írtatok xD Amúgy 20 éves vagyok.
Még annyi, hogy volt már, hogy tényleg jóban lettem egy lány illetővel, csak akkor meg barátzónába kerültem:S
hát az a legrosszabb mikor átkerülsz barát zónába...
nah nekem olyankor megy el a kedvem mindentől és úgyvagyok vele h nem kell senki.
persze utána ott van h miért vagyok egyedül???
annyit tudnék mondani próbálj több helyre eljárni barátaiddal, bulizzatok vagy csak üljetek be vhova :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!