20-25 feletti fiúk, akiknek még nem volt barátnőjük és rengeteg visszautasításban volt részük, azok belegondoltak már, hogy lehet, hogy örökre egyedül maradnak? Azok akik így állnak, nincsenek mélységesen elkeseredve? Mi lehet a kiút?
Mindkét nemben van temérdek hiba.
És elmondanám csak úgy mellékesen, hogy bizony nem csak a lányoknak vannak irreális elvárásaik, hanem a fiúknak is úgy szintén.
Sok lány, és fiú van egyedül, és sok visszautasítást kell elviselniük mind két nemben.
Én sokszor olyan fiúktól kaptam visszautasítást, akik teljesen átlagosak voltak nem voltak izomagyúak sem, még sem tetszettem nekik pedig elvileg normális vagyok.
ezek szerint akkor azért vannak egyedül a fiúk(lányok is szintén), mert azért hát mindenkinek vannak elvárásaik.Nem?
Jó hogy nem tetszettem nekik, ha egyáltalán nem jövök be egyiknek sem. Elfogadom. Nem tetszhetek mindenkinek.
Ezzel is csak azt akarom mondani, hogy az egy dolog, hogy a lányoknak vannak elvárásaik, de hidd el csak azért a fiú nem fog lejjebb adni csak mert a lány rendes, normális és nem disco maca meg ribanckodó. Hidd el, ugyanúgy ők is válogatnak, és elvárásaik vannak a lányokkal szemben. Nem fogják lejjebb adni semmivel sem,hiába akarnak ők is normálisat. Azért a normális átlagos/csúnya, vagy a normális/ szép között elég sok különbség van. És ezt ők is tudják.
Úgy ahogy a lányok sem. Kezdem úgy érezni, hogy ezt mindkét nem egymásnak csinálta, hogy ez így alakult ami mostanában van.
Már úgy vagyok vele, hogy nem akarom görcsösen keresni a páromat. Majd ha lesz ,lesz.Nem erőltetem. Inkább sodródom az árra. Azóta nyugodtabb is vagyok.
Oh ne hogy azt hidd, hogy csak a fiukkal törtenhet ilyesmi... 21 vagyok, meg nem volt baratom, es lassan mar en is feladom.
Talan annyival vagyunk mi jöbb helyzetben, hogy minket nem neznek rögtön leszbinek, ha nincs pasink.
Az elvarasok meg... Sok olyan lany van, akinek teljesiteni tudnad az elvarasat, csak valüszinüleg ezek a lanyok a tieidet nem tudnak teljesiteni. Vagy forditva. Nem egyszerü. :)
22 éves vagyok jóképű, művelt, kicsit hóbortos, nem sportolok mégis jó alakom van. Általában kedvelnek és szeretnek. Ezt tudom magamról.
lusta vagyok, önbizalomhiányos, álmaim csak elalvás után vannak, olyan vagyok, mit a rossz kormányzás csak a problémát hangoztatom meg a megoldást de nme teszek semmit. Kancsal vagyok és minden önbizalom hiányomat erre a számlára írom. Sokat foglalkozok azzal, hogy mi nincs, minthogy örülnék ami van, képtelen vagyok a szerelemre.
Ja és ez nem anyagi. Nincs barátnőm évek óta, és nem is csajozok. Viszont mindennap megbánom.
Túlzott igények az idolokkal teli média miatt van. De ideális emberek nincsenek. NAgyon kevesük kiegyensúlyozott. Nem ritka drog, pia, öngyilkossági hajlam. Pedig van pénzük.
Isten szerencsére létrehozott egy földi angyalt ami hihetetlen mód megtanít minket szereteni és törődni elfelejtve a nem szeretettséget ez pedig a KUTYA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!