Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Láttatok már fiút sírni? Hogy...

Láttatok már fiút sírni? Hogy kezeltétek a helyzetet?

Figyelt kérdés
Bevallom foglalkoztat ez a téma. Főleg azért mert én még nem láttam fiút sírni, sem elérzékenyülni. Ezért is érdekel, ha ti már láttatok ilyet, hogy kezeltétek?
2012. márc. 24. 20:07
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Hogyhogy fiút? Mi a különbség? A fiúk nem sírnak? Miért ne sírnának? Ebben szerintem nincs semmi rendkívüli.
2012. márc. 24. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Harapj rá és tuti elsírja magát, meg persze leüt de megéri!
2012. márc. 24. 20:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, láttam... magamat :) Talán azért nem láttál, mert a fiúk kell tartsák magukat, kell mutassák hogy ők bizony erősek lelkileg. De a valóság az, hogy a lelkiismeretesebb, valamire való fiúk sírnak néha, persze ha egyedül vannak... 1 őszinte kedves mosoly, egy kedves hang ilyenkor kezeli a helyzetet. S ez sokat jelent :) 16/F
2012. márc. 24. 20:55
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
sp voltál utolsó?
2012. márc. 24. 21:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Láttam többet is, az az adott személytől függ, hogy hogyan kell kezelni a helyzetet, én mindegyiknél mást csináltam...általában meg kell ölelni, +simogatni a fejét, vagy vmi ilyesmi, de a helyzet úgyis adja magát.
2012. márc. 24. 21:55
 6/10 anonim ***** válasza:
36%

láttam.

tovább ütöttem.

2012. márc. 24. 22:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Páromat, amikor meghalt a nagymamája. Csak átöleltem, és simogattam, addig, amíg meg nem nyugodott, és olyanokat mondtam neki, amiől érezheti, hogy én mellette állok. Meg mégegyszer, amikor teljesen kikészítette a családja, akkor is ugyanezt tettem. (Közeli kapcsolatban mást nem láttam sírni, a többit, akiket láttam, azokkal meg nem álltam olyan viszonyban, hogy bármit is tegyek.)

Egyébként csak azért ritkaság, mert beléjük nevelik ezt a marhaságot, hogy -Te fiú vagy, nem szabad sírnod!/egy férfinak erősnek kell lennie!- pedig néha inkább sírjanak, mint hogy hülyeséget csináljanak, vagy felgyűlnek benne az indulatok, aztán másként adja vissza + ők is csak emberek.

2012. márc. 25. 18:42
 8/10 A kérdező kommentje:

Az értelmes válaszokat nagyon köszönöm!

Első válaszolónak: a kérdésben nem szerepel, hogy azt gondolom, hogy a fiúk nem szoktak sírni! Ez a válasz teljesen felesleges volt!!!

2012. márc. 25. 21:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyen elkapott a sírás... (idén vizsgázom, szakiskolás vagyok). Sohasem sírtam még 19, 20 évesen sem így. Olyan érzelmi hullám ragadt magával, hogy... egyszerűen minden kétség félelmem gondolatainak érzése, felgyülemlett, nem bírtam elengedni, kijött... többiek meg csak néztek, munkatársam is majdnem elkezdett sírni xD utána le is b@sztak, még egyszer nehogy merjek sírni x) jókedvű, életvidám emberből, hírtelen, a belső kétséges jövökép okozta érzelmek egyszerűen kijöttek. Egy férfi ha sír, nem szégyen, sőt, épp ez teszi őket tényleg férfivá hogy mondjam,... jó ha a férfi is ki meri mutatni mély érzelmeit, és nem fojtja magába, ha tényleg nem tudja, sírni igenis tudni kell. Itt van például egy verseny, amit az illető teljesít, ahogy ő azt elképzelte, vagy éppen nyer... meghatódik, szinte zokog. Egyáltalán nem szégyen vagy ilyesmi hogy hogyan kezelném? Megveregetném a vállát,... átölelném jó erősen, : Sírd ki magad haver! 20/F
2012. márc. 26. 15:45
 10/10 anonim ***** válasza:
ratyi
2012. márc. 26. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!