Láttatok már fiút sírni? Hogy kezeltétek a helyzetet?
Páromat, amikor meghalt a nagymamája. Csak átöleltem, és simogattam, addig, amíg meg nem nyugodott, és olyanokat mondtam neki, amiől érezheti, hogy én mellette állok. Meg mégegyszer, amikor teljesen kikészítette a családja, akkor is ugyanezt tettem. (Közeli kapcsolatban mást nem láttam sírni, a többit, akiket láttam, azokkal meg nem álltam olyan viszonyban, hogy bármit is tegyek.)
Egyébként csak azért ritkaság, mert beléjük nevelik ezt a marhaságot, hogy -Te fiú vagy, nem szabad sírnod!/egy férfinak erősnek kell lennie!- pedig néha inkább sírjanak, mint hogy hülyeséget csináljanak, vagy felgyűlnek benne az indulatok, aztán másként adja vissza + ők is csak emberek.
Az értelmes válaszokat nagyon köszönöm!
Első válaszolónak: a kérdésben nem szerepel, hogy azt gondolom, hogy a fiúk nem szoktak sírni! Ez a válasz teljesen felesleges volt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!