Mitől lehet, hogy nem tudok sírni?
Figyelt kérdés
Szóval ha valami belül nagyon fáj, nem tudom sírással kiadni... Nem tudok sírni, mert nem jön a könny.. Mitől lehet ez? 14L2012. jan. 26. 14:55
1/4 anonim válasza:
Én tegnap éjjel sírtam először több év után. Mert egyszerűen nem érdekel senkinek a véleménye, egyetlen egy dolog van ami a tanuláson kívül érdekel: a kilóim száma. este volt, a takaró alatt voltam, mindenki aludt. Meghallgattam a "courage" című számot, ami pont a problémámról szól, eszembe jutott minden apró emlék, a mérleg adatai, minden ezzel kapcsolatos. Aztán jött a többi fájdalom is, amikkel sosem törődtem, de hirtelen súlyuk volt.
Vezesd rá magad a sírásra efféle módon. Egyszer kiadsz magadból mindent, és jobb lesz.
És még mindig a jobb végzet vagy, jobb, mintha nagyon érzékeny lennél.:)
Esetleg add ki magadból a dolgokat agresszíven, járj el harcművészeti edzésekre...jót fog tenni. De sose legyél agresszív másokkal!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az az igazság hogy én is kiadom, de én inkább nagyon sokat nevetek, de nem jó ez sem, mert jó lenne este egy kicsit kisírni magam, mert most is annyira szeretek egy fiút, de nem jön könny, pedig akkorát csalódtam benne.. : ( Csak én érzem a lelkemben, hogy fáj... :( Más nem látja... Ezért szeretnék legalább egy kicsit sírosabb lenni, nem érzékeny, de egy héten legalább egyszer, kijöhetne belőlem minden..
2012. jan. 26. 16:00
3/4 anonim válasza:
Szerintem ennek köze van ahhoz, hogy tini vagy. Én is 14 éves lány vagyok, alapvetően nem sokat sírok, de néha elöntenek a hormonok és képes vagyok azon sírni, h nem tudom begombolni a kardigánom. XD Neked meg épphogy fordítva van, szerintem ilyen előfordul.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazad van sokat közre játszik ez a kamaszodás, bezavarnak a hormonok :) Köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 26. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!