Utálom a rappet 13 évesen. Normális?
Figyelt kérdés
Pontossaban az egész Gettó stílust.És azért utálom mert a gettó rapp az túlságossan csövesek2012. márc. 23. 17:47
12/19 anonim válasza:
Ki nem szarja le,hogy utálod?
Legalább ne itt hirdessed a muveszi pi**adat!
13/19 anonim válasza:
Any*d pics*j*t idióta kérdező. Ki a f4szom nem szarja le hogy nem szereted. Én szeretem, mégsem vagyok érzelem szegény. Menj festeni b4zdmeg meg költeni ha nem szereted. Én se szólom le a Mozart-ot meg Beethovent. A többieknek meg üzenném aki leszólja, hogy az idióta diszkó zene sem különb, semmi normalitás csak a basszus változása.
14/19 anonim válasza:
Bolond Bákodulu megmondja az igazat! Amúgy meg kérdező, a jó @nyádat..Mondd a szemébe egy "az egész gettó túlságosan csövesek" embernek, hogy gyökér!
15/19 anonim válasza:
Ha meg nem tetszik nem kell vele foglalkozni. Mi sem foglalkozunk a sznob k0csögökkel. Ha a gettóban lennél másképp gondolnád, ha meg nem már nem élnél. SZÁNDOOOKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNNNN
16/19 anonim válasza:
Én tiszta szívemből gyűlölöm a rappet és halálra dolgoztatnám az összer rapper csicskát. Én metált halgatok, azt a '70-'80-as évek stílust :) a figyelmedbe ajánlom az Accept-et. Nekem örök kedvenc
15/F
17/19 anonim válasza:
Az a baj, hogy te ebből a csodálatos műfajból a Mr.busta-t látod és a hasonlóakat...Ez a műfaj a leg szövegcentrikusabb...ez mondja a legtöbbet és tisztán! megértem, hogy 13 évesen még nem érted, hogy mit mondanak de rákeresel egy pár Deniz, Anonim MC, MC black, Riddler, Csut számra pár év múlva (még vagy 20at felsorolhatnék) Akkor ezt a kérdést valószínüleg megbánod majd...Lehet, hogy akkor sem fogod szeretni de fikázni biztos nem fogod (fogjátok) Nincs azzal semmi baj, ha valaki nem szereti hisz mind különbözőek vagyunk...de gondold át a válaszom és fogadd meg a tanácso,....Hozzá teszem ez a Kedvenc műfajom
18/19 anonim válasza:
Én is utálom mert azt hiszik ha hülye hangon ugatnak menők lesznek.A rap kedvelők java bunkó műveletlen csürheparaszt
19/19 anonim válasza:
Igen :D azért az igazi gettós csávók kemények, nem a páva melegekre gondolok aki Mr.Bustát hallgat és akkor őt az utca nevelte. Egy igazi gettós csávóra ha azt mondod csöves akkor ő minimum kitépi mind2 karod :D és igen ők jogosan gondolják hogy menők :D gondolom a kérdező nem szegény családból származik így ezt nem is értheti meg soha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!