Sportos vok utálom a szoknyákat és a balettcipőt! Nem azt kérem h mondjátok meg h mit vegyek fel hanem h mondjuk egy térdnadrághoz milyen pólót vegyek fel?! Meg ilyesmiket mondjatok már
fiú vagyok de azért írok párat: vegyél ilyen női trikót az a sportossághoz is illik és divatos is..ne kínaiban hanem valami olyan helyen ahol normális cuccok vannak...aztán attól függ milyen a stílusod..nekem pl bejönnek csajokon a supermanes pólók meg a cipzár nélküli kapucnis felsők..ezek se a szoknyás-balettcipős körbe tartoznak hanem inkább a kényelmet célozzák meg...
ha eszembe jut még valami írok...
hát mrá bocs de ehez semmmit nem értesz... am a cipzár nélküli kapucnis felsőt térdnadrághoz fel ne vegyél...
meg trikot se az maradjon a pasiknak...
nem a térdnadrághoz írtam a kapucnis felsőt..a kérdésben az volt h pl (!) térdnadrághoz mit vegyen fel...
amugy meg : [link]
Ujjatlan sporttrikót tudok elképzelni, vagy egy inget, egy felsőt.
(hasonlókkal a jeans club van felfordulva, mindenféle színben)
vagy:
Ma már a sima, hagyományos póló nem igazán divat, de mondjuk a Tiszának vannak jó termékei, amelyek karcsúsítottak.
(volt két kedvencem, ami le volt árazva, de azt már úgylátom levették)
Ha nem akarsz ennyit költeni egy pólóra, akkor a jobb kínaikban is vannak jópofa smile-s stb. felsők.(Feltéve, ha szereted a pólón a mintát, mert én nem szeretem)
S gondolom papuccsal vagy sport cipővel hordanád.Esetleg túra szandál?
cipőre nem linkelek, azt úgyis tudod, hogy milyen a stílusod.
hát ha nem vagy valami balett cipő meg szoknya párti akkor deszkás cipő?:D
az megy a térdgatyához:)
VANS:
DC:
többet nem nagyon tudok:D
de ha elmész egy gokerbe vaagy garage ba tuti,hogy találsz ilyesmiket:D
én is a tirkóra szavazok vagy egy ingre.persze ez attól is függ,hogy milyen mintáju a térdgatya.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!