Egy natúr, bézs színű térdnadrághoz milyen színű felső, cipő, táska fülbevaló illene? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Ha a bézs szín jegyében készült divatfotókat bemutató oldalt/ linket tudtok ajánlani, azt is megköszönném!:)2011. jún. 14. 14:48
1/4 anonim válasza:
Bilágos rózsaszín, világos kék, sötétkék, tengerszín. Én ezeket venném fel hozzá. :) Szerintem úgy nagyon szépen mutat. Esetleg még az arany is jól mutat hozzá. Amúgy ajánlani tudom ezt az oldalt, rengeteg kép van, ha lentebb mész tuti találsz natúr színekkel való összeállítást is:
www.lookbook.nu
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2011. jún. 14. 21:40
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Ez is nagyon jó, köszönöm!
További ötleteknek, képeknek, válaszoknak is örülök, és köszönöm előre is!
2011. jún. 15. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!