Mi az amivel fel lehet téged idegesíteni, de nagyon?
Ha már feszültség-levezetés, akkor sorolom tovább:
- Ha nem neveli egy szülő a gyerekét, de feljelenti a sulit, ha rászólnak a gyerekére.
- Ha valaki állandóan mást hibáztat, amikor ő se jobb.
- Ha valakit a tudta nélkül dolgoztatnak feketén, és ebből kára származik.
- Ha egy gyereket hülyének néznek.
- Ha azt gondolják, hogy egy gyerek (akármekkora kicsi) nem fog fel semmit a szülei problémáiból.
- Ha egy pár csak a gyerek miatt (erre hivatkozva) marad együtt.
- Ha valakit zavarnak a gyerekek vagy egy gyerek természetes viselkedése, de csak a szitkot tudja rájuk (és a szüleikre) szórni.
- Ha az idősek bottal sprintelnek a tömegközlekedési járművekhez, aztán fáradtnak nyafogják magukat, miután felszállnak.
- Ha a felszállni szándékozó utasok elállják az ajtót a leszálló utasok előtt.
- Ha magas emberek nekidőlnek az alacsony kapaszkodóknak, és nem hagyják az alacsonyakat kapaszkodni.
- Ha 3 felől nyomnak össze és még elvárnák, hogy menjek arrébb, amikor már fél lábbal állok, de még azon is taposnak.
- Ha szidják a szakmámhoz tartozó eszközöket, és azok által előállított "termékeket" (számítógép, játékok, rajzfilmek).
- A jelenlegi 4 parlamenti párt elvakult híveinek a szövegei.
- A szúnyogok csípése, és az, hogy nem veszik komolyan a szúnyogirtást, és a szúnyogok elleni védelmet (ez azért, mert én allergiás vagyok a csípésükre és eléggé meg szokott gyűlni a bajom, az egyik szemem maradandóan sérült is egy ilyen csípés miatt).
Nálunk még általánosban ment a következő: meséltem valamit, akármit, és mindig visszakérdeztek, teljesen értelmetlen dolgokat: - Tegnap elmentem vásárolni.
- Ki?
Egyszer elhatároztam, hogy na ennek véget vetek, és nekiálltam elmagyarázni a bnőmnek, hogy a ragozásból már kiderült, hogy ÉN mentem el vásárolni. Nagy okosan végighallgatott, aztán: - Na jó, de KI???
Másik bnőmnek volt egy olyan rossz szokása, hogy minden mondata után visszakérdezett, hogy - Ugye??? Én meg leszoktattam azzal, hogy ilyenkor mindig azt mondtam neki, hogy - Nem.
Mikor a szüleim gyereknek néznek, mikor már lassan 18 vagyok.
Vagy ha velük megyek ruhát venni például, kinézek egy tök jó cuccot, ami tetszik és egyáltalán nem tömegcucc, mire kinyögik, hogy: Mert most ez a divat, igaz??
Na ez az, amit abszolút felcseszi a vérnyomim.
Na meg ha a barátom jön a hülye kérdéseivel, hogy kivel csalom meg satöbbi, mikor még soha eszembe se jutott megcsalni.
Vagy ha valaki úgy beszél rólam, mintha nem lennék ott.
Stb.. stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!