Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi az amivel fel lehet téged...

Mi az amivel fel lehet téged idegesíteni, de nagyon?

Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 13:29
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha már feszültség-levezetés, akkor sorolom tovább:

- Ha nem neveli egy szülő a gyerekét, de feljelenti a sulit, ha rászólnak a gyerekére.

- Ha valaki állandóan mást hibáztat, amikor ő se jobb.

- Ha valakit a tudta nélkül dolgoztatnak feketén, és ebből kára származik.

- Ha egy gyereket hülyének néznek.

- Ha azt gondolják, hogy egy gyerek (akármekkora kicsi) nem fog fel semmit a szülei problémáiból.

- Ha egy pár csak a gyerek miatt (erre hivatkozva) marad együtt.

- Ha valakit zavarnak a gyerekek vagy egy gyerek természetes viselkedése, de csak a szitkot tudja rájuk (és a szüleikre) szórni.

- Ha az idősek bottal sprintelnek a tömegközlekedési járművekhez, aztán fáradtnak nyafogják magukat, miután felszállnak.

- Ha a felszállni szándékozó utasok elállják az ajtót a leszálló utasok előtt.

- Ha magas emberek nekidőlnek az alacsony kapaszkodóknak, és nem hagyják az alacsonyakat kapaszkodni.

- Ha 3 felől nyomnak össze és még elvárnák, hogy menjek arrébb, amikor már fél lábbal állok, de még azon is taposnak.

- Ha szidják a szakmámhoz tartozó eszközöket, és azok által előállított "termékeket" (számítógép, játékok, rajzfilmek).

- A jelenlegi 4 parlamenti párt elvakult híveinek a szövegei.

- A szúnyogok csípése, és az, hogy nem veszik komolyan a szúnyogirtást, és a szúnyogok elleni védelmet (ez azért, mert én allergiás vagyok a csípésükre és eléggé meg szokott gyűlni a bajom, az egyik szemem maradandóan sérült is egy ilyen csípés miatt).

2009. jún. 13. 21:08
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk még általánosban ment a következő: meséltem valamit, akármit, és mindig visszakérdeztek, teljesen értelmetlen dolgokat: - Tegnap elmentem vásárolni.

- Ki?

Egyszer elhatároztam, hogy na ennek véget vetek, és nekiálltam elmagyarázni a bnőmnek, hogy a ragozásból már kiderült, hogy ÉN mentem el vásárolni. Nagy okosan végighallgatott, aztán: - Na jó, de KI???

Másik bnőmnek volt egy olyan rossz szokása, hogy minden mondata után visszakérdezett, hogy - Ugye??? Én meg leszoktattam azzal, hogy ilyenkor mindig azt mondtam neki, hogy - Nem.

2009. jún. 13. 21:44
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Mikor a szüleim gyereknek néznek, mikor már lassan 18 vagyok.

Vagy ha velük megyek ruhát venni például, kinézek egy tök jó cuccot, ami tetszik és egyáltalán nem tömegcucc, mire kinyögik, hogy: Mert most ez a divat, igaz??

Na ez az, amit abszolút felcseszi a vérnyomim.

Na meg ha a barátom jön a hülye kérdéseivel, hogy kivel csalom meg satöbbi, mikor még soha eszembe se jutott megcsalni.

Vagy ha valaki úgy beszél rólam, mintha nem lennék ott.

Stb.. stb..

2009. jún. 14. 13:39
 24/31 A kérdező kommentje:
Nekem van egy egyéni stílusom. (nem én találtam ki, már nagyon sokan mondták) És az marhára tud idegesíteni, hogyha valaki lopkodja. Úgy választok ruhát, hogy lehetőleg érdekes, mintás legyen. Másnak eszébe sem jut, mikor bemegyek vele a suliba, folyton mondják az "ellenségeim", hogy jézusom... hogy milyen érdekes a felsője... És másnap abba jönnek. Szép mondhatom... Vagy ha megtalálok egy olyan számot amit még kiskoromban hallgattam, és mindenki számára ismeretlen, szar, és akkor ő is azt hallgatja... áhh, én nem bánom, de legalább ne mondjon hülyeségeket a hátam mögött...
2009. jún. 14. 14:09
 25/31 anonim ***** válasza:
95%
Amikor valaki megkéri hogy magyarázzak már el neki valmit (alias matek) és elmagyarázom és nem figyel aztán meg "nem értem".
2009. jún. 14. 14:58
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha az időmmel szórakoznak várni kell,nem érkezik meg,stb.
2009. jún. 14. 23:04
 27/31 anonim válasza:
100%
Ha valaki kézmosás után a vizet a kezéről (viccből) az arcomra fröcsköli.
2009. jún. 15. 09:07
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki kétszínű...
2009. jún. 15. 14:40
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Amikor valaki azt hiszi, hogy ismer, amikor azt mondják, hogy "csak neked akarok jót!", amikor valaki bánt egy másik embert (akár testileg, akár lelkileg, én akkor ölni tudnék), amikor nem képesek felfogni, hogy nem akarok barátkozni, amikor nem hisznek nekem, amikor valaki iszonyú értetlen, és ha nem figyelnek rám, amikor kellene.
2009. jún. 29. 23:37
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és még hozzáteszem azt is, hogy utálom, ha csak úgy szórakozásból megdobálják, nyúzzák az állatokat...
2009. jún. 29. 23:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!